Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Pokój AVS2018 - organizacja.

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Pokój AVS2018 - organizacja.

Siema,

Pan Adam Mokrzycki ruszył machinę organizacyjna AVS2018, cennik:

My mieliśmy pokój 'Superior'.
    Pokój 'Superior+' to np. ten pokój obok naszego - 406, gdzie koledzy z polskiej firmy mieli te eliptyczne Scany.
    Zaś apartament to przykładowo pokój 401, tam gdzie bodajże wystawiał się Pylon.

Osobiście, szedłbym w ten sam pokój - powód?
    Jesteśmy community DIY i nie jestem do końca przekonany żebyśmy musieli zajmować kluczowe pokoje regularnych firm.

Z kolei, pokój 'Superior+' nie robi wrażenia, jeśli miała być to zmiana to raczej na 'Aparatament'

Co myślicie?

- - - - - aktualizacja - - - - -

Ceny netto.

Moim zdaniem taki pokój jak w poprzednich latach wypełnia w 100% naszą misję na AVS.
    Chodzi przecież o to aby się spotkać i pogadać, bardziej pokazać co tam budujemy, niż robić show i z kimś się ścigać :)
    Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Yap. Nie ma raczej sensu udowadniać nie wiadomo czego.

Co od organizacji, w tym roku odciążyłem Karola, tak wiec pokój ogarniam ja.
      W pokoju mogę siedzieć przez cała wystawę, no problemo.
      Będę potrzebował pomocy z zakresu montażu gratów na miejscu i sprzętu na wystawkę.
      Szukam chętnych do pomocy. Ale to pewnie zostanie doprecyzowane po wakacjach.

Wiem, ze ekipy z zeszłych lat nie będzie, przynajmniej nie wszyscy.

Skomentuj

Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz posta
        Moim zdaniem taki pokój jak w poprzednich latach wypełnia w 100% naszą misję na AVS.
        Chodzi przecież o to aby się spotkać i pogadać, bardziej pokazać co tam budujemy, niż robić show i z kimś się ścigać
        Zamieszczone przez tomekk_ Zobacz posta
        Yap. Nie ma raczej sensu udowadniać nie wiadomo czego.
        Zgadzam się w 100%.
        Nie ma sensu aby coś udowadniać, a tym samym przeszkadzać firmom które się tam wystawiają.
        Tak naprawdę to jest ich impreza a my jesteśmy tylko "po koleżeńsku".

Ja w tym roku odpadam z plakietki wystawcy, nie mam co pokazać no i chciał bym też zwiedzić całą wystawę i coś dłużej posłuchać, a niestety będąc wystawcą tego zrobić się nie da.
        Bocian z tego co wiem też odpada w sumie z tych samych powodów.

Ale spokojnie, zajawka nie minęła, za rok znów mógłbym być w ekipie... a w tym też będziemy pomagać i jeśli będzie trzeba to coś tam przywieziemy (absorbery).

Nocleg w Emce zapewne znów będę organizował, ale to po wakacjach.
        Last edited by marian; 25.06.2018, 08:47.

Skomentuj

Liczę na pomoc i parę wkrętów, ew stolik + absorbery. Siedzenie biorę na klatę.
          Będziecie wolni jak ping-pong

Skomentuj

to w tym roku ja posiedze a Wy sobie pozwiedzacie wystawe

Skomentuj

Siemanko.
              Kasę już zbieramy? Jakoś nic mi w oko nie wpadło. Może przeoczyłem...:cool:

Skomentuj

w sumie dobry pomysl
                bedzie wiecej czasu

Skomentuj

Na razie wysłałem do pana Adama formularz zgłoszeniowy, będę miał informacje ze pokój nam się dostał - uruchomię zrzutkę.
                  W tym roku będzie drożej, jestem osobą prywatną ale zadecydowałem że kwota zostanie zaokrąglona, natomiast resztę wpłacę z własnej kieszeni.

Skomentuj

Jak wczesniej wystartuje zbiórka, to może nie bedziesz musiał dokładać..:thumbup:

Skomentuj

Czaruję...
                    X