Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

estradowka - nowa konstrukcja

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

estradowka - nowa konstrukcja

:), nie moge juz wytrzymac bez tego dzialu, wiec umieszcze linka tutaj :)

http://www.kolumny2004.republika.pl/praca.htm

a tak wogole to kiedy wroci ten dzial? ;/

No ładnie:) szkoda że my w szkole mamy dobry sprzęt jak by go nie było to już bym do dyrektora leciał sie pytać czy nie chce czegoś podobnego...:)

Skomentuj

wykonczenie totalnie mi sie nie podoba :/ co do uzytych glosnikow to wiedziales jakie uzyc :)

koszt wykonania jednej kolumny 800 ??????? nie zaduzo to cos? za 800 zł to kupisz komplet tych glosnikow

Skomentuj

ja tesh bede robil estradowki do szkoly tylko ze 700zl za pare :P

Skomentuj

:), no jak tak teraz wyliczam to tez mi sie wydaje ze niby cos duzo, ok 300zł na bude i wykonczenie..... /szt.
          no ale mam na wszystko faktury i tak wychodzi niestety....
          co do wykonczenia to rzecz gustu...:), ale mi tez sie zbytnio nie podoba hehe, szczegolnie te listwy no i siatka, ale fundusze tylko na tyle pozwolily, a laczenia materialu trzeba jakos dobrze zaslonic zeby nie oderwali w szkole.....

Skomentuj

SUperanckie kolumny :) Zaj... wiadomo co !!

A tak wogóle skąd wziąłeś aluminium ??

Skomentuj

Wypasik. Mi sie podobaja :). Szkoda ze nie dwa niskotonowe juz bylby prawie ZEUS :(****

Skomentuj

zeus na 15 calówkach zapewne powali to zeusy w pi...roszek do prania :)

Skomentuj

:), aluminium kupilem w sklepie z aluminium :), umnie w miescie jest specjalny sklep z kątownikami, roznego rodzaju, napewno w kazdym miescie jest cos takiego.... :)

Skomentuj

Czaruję...
                  X