Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

ZLOT diyaudio.pl

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

ZLOT diyaudio.pl

panowie w sumie kilkao osob zdecydowalo ze takie cos sie mzoe odbyc
    w rachube wchodzi kilka miast mi in.
    Warszawa
    Troun

warszawa ma to do siebei ze ludzie maja blizej bo jest prawie w centrum ale i ceny sa wyzsze i trudnej z noclegiem i o kompetentne osoby ktore by to ziorganizowaly tez chyba ze ktos sie podejmie

Torun cala organizacje podejmuje ja wynajmiemy lokal, zalatwi sie tanie noclegi, a i torun jest pieknym wartym zwiedzenia miastem na samej starowce dzial ponad 50 stylowych barow dyskotek

w zasadzie potkanie i tak dojdzie do skutku bo sa juz chetnie chodzi tylko ile jeszcze osob sie na to pisze i jest zdecydowanych narazie termin jest do ustalenia i miejsce konkretne tez inne miejscowosci nie wchodza w rachube

prosze o wpisywanie tu osob ktore sa zainteresowane takim czyms konieczna bedzie tak czy tak jakas wplata mysle ze po 25 zł bedzie odbrze?

buuu
    Warszawa?? to ja (i nie tylko) mam bliżej do stolicy innego kraju (Berlin).
    Toruń brzmi ciekawie.

Skomentuj

Ja jestem za Toruniem :)

Co bedzie obejmowac te 25zl? Na nocleg chociaz starczy (jeden of coz)?

Skomentuj

Zygmunt racja, ja też jestem za Poznaniem

Skomentuj

Moze byc Torun ale ja jestem za neutralnym gruntem, jedzmy w gory posluchac ciszy i szumu potokow zeby podyskutowac o dzwiekach.
          Sopotnia Wielka kolo Korbielowa hatka studencka

Skomentuj

o nocleg niema co sie martwić w Toruniu, pewno i tak noc będzie przepita w jakimś pubie czy klubie ... no ostatecznie pkp zostaje, ciepło i tanio

Skomentuj

Mi Toruń pasuje.Poza tym co za frajda zobaczyć tyle chłopa kochających to samo co ja:)

Skomentuj

byle nie wawa :( ja chetnie do torunia pojad ... z cala przyjemnosci zabiore swoj sprzet

Skomentuj

Zamieszczone przez MarekW
                  Sopotnia Wielka kolo Korbielowa hatka studencka
                  Marku czy mógłbyś napisać o tym coś więcej?bo to wydaje mi się ciekawsze niż Toruń. No i wstyd się przyznać, ale w górach to ja jeszcze nie miałem okazji być

Skomentuj

dobra panoqwei czyli torun jest calkiem realnym miejscem spotkania teraz prosze osoby ktore sa chetne o wyslanie mi jakiegos priv stworze jakas liste

podejzewam ze to 25 zl bedzie obejmowalo albo kilka piwek w jakims barze (prawdopodobnie wynajmiemy caly lokal) i jakiegos noclegu widze ze jest duza szansa na spotkanie sie

proponuje dogadajcie sie jescze jezeli chodzi o dojazd bo moze sie pozabieracie razem na trasie a i paliwo wyjdzie wtedy taniej i wiecej osob bedzie!

Skomentuj

Warszawa bylaby ok ja do torunia mam hmmm troche drogi ze 4-5 godziny autem :(
                      Jezeli chodzi o gory to w sumie bylby to najlepszy pomysl cisza spokoj no i my :P.
                      Wiecie sezon sie konczy napewno by sie cos w gorach znalazlo a zawsze tezam ozna pod namiotem przy ognisku z browarem.
                      Zabawy w plenerze sa najlepsze i namioty mozna wziasc :P
                      Ja sie pisze

Skomentuj

panowei wezace pod uwage ze niektorzy sa z drugiego konca polski i maja do jazdy kolo 8-9 h a taka przyjemnosc troche i to nie mało !! kosztuje!!

Skomentuj

Góry, morze, mazury, ale trzeba myśleć racjonalnie im bliżej centrum polski tym więcej osób się pojawi. Można by pogadać z jakimś Audio, EP, lub czymś, może by się sypnęli w zamian za zrobienie artykułu o młodych ambitnych konstruktorach

Skomentuj

panowie ja wystawiam propozycje torun data do ustalenia wplata po 25 zł reszta ja sie zajme jak komus nie odpowiada niech nie pisze nawet jak bedzie 5 osob to juz bedzie cos

ja na poczatku napisalem o co chodzi w tym poscie jak widac nie wszyscy zrozumieli

Skomentuj

No coz orun wypada bardziej w srodku Polski niz gorki.A Zygmunta i innych zapraszam w gorki zeby odetchnac .Sopotnia ktorej przyklad rzucilem to tylko jedna z wielu miejscowosci ktorej mozna odpoczac.Z tamtad juz blisko do masywu Pilska, calosc w Beskidzie. Czasem lubie takze wyzsze Taterki, ale wyczynowiej.

Skomentuj

to nie maznaczenia gdzie ! kurcze balade raz na jakis czas mozna sie spotkac ...pociagi nie sa az tak strasznie drogie (dla studentow itp)
                                ale ja widze ze przez kolejne 50 postow bedzie dyskusja gdzie sie spotkac ...kurde balade Ci co nie maja kaski na transport ...to niech przeznacza ten jeden LW na taka wycieczke.

ja chetnie wezme kogos z soba moze samochod mam nie wielki ale daje sie jechac napewno biore swoja babe
                                to i tak bede mial jeszcze dwa wolne miejsca
                                i tak mysle z wawy pojechala by mocna ekipa pare osob pisze wiec pewnie pojedzie tylko trza sie zgrac ...wplacic Lukaszowi kase i nie ma odwrotu

Skomentuj

Czy LUKASZ może przedstsawić wstępnie program spotkania ?
                                  Będziemy chodzić po Toruniu i prać wiare ? :o)

Skomentuj

Mnie sie podobal pomysl z zaproszeniem kogos z jakiejs gazetki zeby zobaczyl ze swiatek maniakow istnieje i jak go olewaja producenci itd.

Skomentuj

Tylko nie "AUDIO" bleee

Skomentuj

panowie ja proponuje tak:
                                        spotykamy sie w toruniu ten kto przyjedziep ociagiem bedzie o debrany z dworca kto samochodem poprowadze go gdzie i jak na parking

wynajmujemy gdzies w miescie bar lub moze jakies miejsce konferencyjnne to sie uzgodni zobaczymy jak to bedzie
                                        potem po imprezie panowie (noi panie) wracaja do jakiegos hotelu lub innego miejsca gdzie mozna sie przesapac nastepnego dnia moge zaprosic do zwiedzania torunia i paru fajnych stylowych knajpek a jest co ogladac

wiec jezli moge prosic to wyslijcie mi provy kto jest nat akie cos chetny ustalimy jakis konkretny termin spotkania

Skomentuj

Czaruję...
                                        X