Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

ZLOT diyaudio.pl

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

kured troche daleko hee (nja na Mazurach), szkoda, że wczesniej na to się nie wpadło włąsnie wróciłęm z Torunia i kaska juz przepadła :// zwała a tak długo czekałem na to przez 3 czy 4 wersje stronki hee :////

Skomentuj

Lukaszu moja drobna rada, teraz ustal(my) termin, bo tak kazdy(wiekszosc) wysle Ci PW w stylu "Ok, ja sie na to pisze, ale zalezy kiedy". Czyz nie?

Skomentuj

fakt od 4go do 14go wrzesnia mnie nie bedzie

Skomentuj

nio własnie.. kiedy.. niedługo nauka się ponoć zaczyna:).. a ja na 1 roku studiów.omg:)
          do Torunia bilet z Kielc bo tylko z tąd mi odjeżdżają:) wyjdzie tam i z powrotem kolo seteczki..hmm może i by się udalo kasę skombinować tylko termin jest potrzebny! nio i pomysł z gazetą przyciągnie zdeeecydowaną wiekszość pozdro

Skomentuj

panowie ja proponuje zdecydownie druga polowe wrzesnia
            21-22
            28-29

sa to piatek i sobota ja proponowal bym zbiorke tak w sobote od powiedzmy 14 ja sie reszta zajme

Skomentuj

spoko ktoś moze mieszka pod Toruniem koło takiej miejscowości jak Zieleń, Gronowo, Kowalewo,bo tam mam rodzinke i raźniej by mi było do nich dojechać ja jestem z Mazur, sam bym sie pogubił he ??

Skomentuj

ja ci moge pomodz spoko jak sie podejmuje to na maxa

Skomentuj

hmmm a ciekawe czy gospodarz sie zjawi Igod ??:))

Skomentuj

Gospodarzem stal sie Lukasz a kto moze i chce napewno sie zjawi.

Skomentuj

Panowie, nie ma sprawy, zrefunduję wszystkim koszty dojazdu, noclegu, piwa, tylko to jeszcze zależy od wyniku dzisiejszego losowania DL (trzy bańki do wygrania )

Skomentuj

U mnie raczje wchodzilby w gra pazdziernik.

Skomentuj

data jest do ustalenia slucham propozycji innych

Skomentuj

to ja proponuję sylwester/Nowy Rok napijemy się wódki, wina wzbogaconego o kwas węglowy, potem podpalimy jakieś fajerwerki i pójdziemy na sanki

Skomentuj

panowie konkrety

Skomentuj

Ja jestem za terminem 21-22.

Skomentuj

ile z wawy jest do torunia,mam nadzieje ze to pt-sob-niedz
                                  sprzęt też,czy tylko browar,moze jakas zzutka na prąd,a;bo lepiej nie starczy naglosnienie lokalne
                                  :)

Skomentuj

ja mieszkam we wloclawku i jestem jak najbardzij za a moim zdaniem termin to najlepiej pazdziernik zeby sie jak najwiecej osob przygotowalo wtedy bedzie ciekawiej. co wy na to ?? Moze byc 2 albo tydzien puzniej jakos 9 sa to soboty. Nie wiem tylko jak studeci...ja w tym roku klasa maturalna...

Skomentuj

ja jestem dalej za

Skomentuj

dobra panowie
                                        teramin zostal ustalony to pierwszy weekend pazdziernika

10-11 pazdziernika

Skomentuj

co ?? Łukasz 10-11 to jest niedziela i poniedziałek ;] ale czy to bedzie poniedziałek czy środa czy urlop czy wino za 3.2 to i tak jade ;D, tylko z tym noclegiem gorzej bo kasa na jakiśhotel to ja niebede miał ,,, chyba sie u Łukasza na ganku przespie

[ Dodano: 2004-08-28, 01:41 ]
                                          tak pozatym czy jedzie ktoś z zielonej góry lub okolic ???? ściepa na benzyne wyniosła by taniej niż samemu lub jakiś pociąg z którym też nie łatwo tak dla formalności jestem z Żar (woodstock zary heh :P )

Skomentuj

Czaruję...
                                          X