kured troche daleko hee (nja na Mazurach), szkoda, że wczesniej na to się nie wpadło włąsnie wróciłęm z Torunia i kaska juz przepadła :// zwała a tak długo czekałem na to przez 3 czy 4 wersje stronki hee :////
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
ZLOT diyaudio.pl
Collapse
X
-
nio własnie.. kiedy.. niedługo nauka się ponoć zaczyna:).. a ja na 1 roku studiów.omg:)
do Torunia bilet z Kielc bo tylko z tąd mi odjeżdżają:) wyjdzie tam i z powrotem kolo seteczki..hmm może i by się udalo kasę skombinować tylko termin jest potrzebny! nio i pomysł z gazetą przyciągnie zdeeecydowaną wiekszośćpozdro
Skomentuj
-
ja mieszkam we wloclawku i jestem jak najbardzij za a moim zdaniem termin to najlepiej pazdziernik zeby sie jak najwiecej osob przygotowalo wtedy bedzie ciekawiej. co wy na to ?? Moze byc 2 albo tydzien puzniej jakos 9 sa to soboty. Nie wiem tylko jak studeci...ja w tym roku klasa maturalna...
Skomentuj
-
co ?? Łukasz 10-11 to jest niedziela i poniedziałek ;] ale czy to bedzie poniedziałek czy środa czy urlop czy wino za 3.2 to i tak jade ;D, tylko z tym noclegiem gorzej bo kasa na jakiśhotel to ja niebede miał ,,, chyba sie u Łukasza na ganku przespie
[ Dodano: 2004-08-28, 01:41 ]
tak pozatym czy jedzie ktoś z zielonej góry lub okolic ???? ściepa na benzyne wyniosła by taniej niż samemu lub jakiś pociąg z którym też nie łatwo tak dla formalności jestem z Żar (woodstock zary heh :P )
Skomentuj
Skomentuj