Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Moderator 2019

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Moderator 2019

Hej,

Potrzebuje akywnych moderatorów.
    Nie ma duzo roboty, raz na czas cos trzeba ogarnac.

Proponuje mariana i LuSztiego - oboje kiedys byli, teraz sa czesto i marudza (o ile oni sami sie zgodza)

Czy moze ktos jeszcze chce, jacys aktywni chetni?
    Posada bez pieniĄdzy, a czasem cos trzeba ogarnac hehe
    Last edited by tomekk_; 18.09.2019, 18:02.

Zamieszczone przez tomekk_ Zobacz posta
    o ile oni sami sie zgodza
    Jeśli Luszti się zdecyduje, to ja też jestem na tak.
    O reszcie niech zadecydują userzy lub pozostała moderacja.

Skomentuj

Myślę, że to dobry pomysł. Z swojej strony bym zarekomendował Pawel_Luk1 lub Oskar29.

Skomentuj

Ja nie chcę absolutnie :p .

Skomentuj

Marian, ja tutaj lepszego kandydata jak ty nie widzę.

Skomentuj

Marian - człowiek legenda na forum , gość obeznany w temacie z nie jednego pieca chleb jadł, nie ugięty konstruktor etc etc ..
            Ja jestem na tak :)
            Marian na moderatora !

Skomentuj

Zamieszczone przez QidinAD Zobacz posta
              Myślę, że to dobry pomysł. Z swojej strony bym zarekomendował Pawel_Luk1 lub Oskar29.
              O nie, ja mam za niski nr PESEL :p

Marian jest idealnym kandydatem.
              "Pomiary są użytecznym narzędziem, ale nie pozwól stać się ich niewolnikiem" - Siegfried Linkwitz
              JMA RQ900 [WF223+MR16+D2608] • Atoll IN300 • Arcam CDS27 • Arcam irDAC • Onkyo NS-6170

Skomentuj

Zamieszczone przez marian Zobacz posta
                Jeśli Luszti się zdecyduje, to ja też jestem na tak.
                Generalnie jestem na tak, chociaż jakoś odzewu co do mnie od innych userów nie ma, więc nie wiem czy jest sens :)
                Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Luszti, to ja rozpoczę odzew pozytywnie na tak oczywiście

Skomentuj

Mało pisze, dużo czytam.

Marian i Luszti na tak.
                    Preamp by LuSzTi | DAC .3lite AD1865 | klon Accuphase P-4100/klasa D 2x2500W irs2092 | 2x Visaton TIW200XS + 2x Wavecor WF152BD04 + Morel ST1048

Skomentuj

Obaj są nieocenieni. Zdecydowanie Tak

Skomentuj

Popieram obu kandydatów.

Skomentuj

Oczywiście jeśli Luszti jest chętny to ja jestem na też na TAK .
                          Długo by tu było wymieniać zasługi Lusztiego dla forum , jest godzien posiadać władze moda :)

Skomentuj

Wydaje mi się, że jak Marian i Luszti nie protestują to temat jest załatwiony. Pawel_Luk1 - zbyt skromny jesteś Nadałbyś się do tego bardzo dobrze. Oskar29 - młode pokolenie tez powinno mieć prawo głosu

Skomentuj

Takich ludzi jak Luszti i Marian nam tu potrzeba. Fajnie, że się zgadzacie podjąć to trudne zadanie (bo już się bałem, że Luszti powie nie).
                              Ja skorzystam z okazji i z tego miejsca chciałbym nominować Pogromcę Mitów, jego wkład w forum uważam za nieoceniony. Nie wiem, czy będzie się chciał podjąć, jednak uważam że na moce moderatora jak najbardziej zasługuje.

Skomentuj

Pogromcę Mitów również uważam za jednego z najbardziej zaawansowanych konstruktorów na tym forum .
                                Oczywiście jest jeszcze parę osób które mają ogromną wiedzę na temat elektroakustyki i elektroniki ale nie będę już dalej do sładzał herbaty
                                Co do Lusztiegio i Mariana to myślę że to dobra partia na Moda :)

Skomentuj

Ok to jeszcze moze pteterycz i pogromca jak chce. Łukaszu? :)
                                  Last edited by tomekk_; 18.09.2019, 21:15.

Skomentuj

Luz, przy takiej ilości powinna być wieksza skuteczność moderacji.
                                    DAC .3lite AD1865 | Accuclone E450 | BMS 4524 + 18sound XT120 horn + Sonido SFR 175 AlNiCo + Eminence Alpha 15a - 99% progress… | SBA TW29BN-B + 15M4531 + 2x 18W8531 - 1% progres...

Skomentuj

Roboty mało. To nie elektroda

Skomentuj

Na elektrodzie jest tyle roboty że nie wiadomo gdzie ręce włożyć
                                        Też jestem za Pteteryczem i Pogromcą

Skomentuj

Czaruję...
                                        X