Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

gadu-gadu...problem

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

gadu-gadu...problem

problem polega na tym ze ten komunikatore zrzera mi mnostwo zasobow... jak chce na raz gadac i sluchac mp3 to mnie ku*ica bierze... mp3 przerywaja zacinaja sie...
    sprzet to:
    Athlon 2000XP
    256 KINGSTONE DDR 333Mhz
    ECS L7VTA
    SB LIVE 5.1
    80GB WD + 60GB Seagate BIV

Hmmm a może to nie wina komunikatora? Może jakiś wirus jest albo coś? Dzieje sie tak tylko jak masz gg włączone?

Skomentuj

jest taki wirusek co zabiera 99% zasobow.. musisz walnac formata bo nie pamietam jak sie to nazywa :P albno odinstaluj gg i siedz na tlenie

Skomentuj

Ale wogole gg zabiera duzo zasobow systemu. Postaw sobie gg na tlenie :) jest to zdecydowanie lepsze rozwiazanie

Skomentuj

albo załóż sobie shella i zapodaj ekg. Nie zużywa żadnych zasobów a do tego skrypty można pisać, bardzo fajna zabawa, polecam :)

Skomentuj

ja polecam Konnekta

gg tlen i inne dziadostwo to shit przy tym

prosty i szybki

Skomentuj

co za bzdury leciecie :P
              maasz fire walal ?
              masz jakis program anty adware i spyware? przeliec komopa na www.mks.com.pl skaner online, sciagnij se adaware se, webroot spysweeper, xcleaner tymi trzema da sie obrronic przed tym shitem

włacz ctrl+alt+del zobacz co zajmuje duzo pamieci
              jeli to explorer.exe to go zamknij , puzniej w noew zadanie wpisz explorer.exe i zobacz czy dzjest ok :P
              jakiego masz winampa???? bo niektóre wersje sa zjebane i odtwarzanie zajmuje duzo %%%

[ Dodano: 2005-02-20, 23:23 ]
              i sciagnij se gg 6.1

Skomentuj

wiecie ja też mam problem kiedy chce do kogos napisac lub odwrotnie czyli kiedy otwieram okienko rozmowy wyskakuje mi komunikat że zabezpieczenia nie pozwalają na użycie active cośtam i nie może czego pokazać dodam że ostatnio walczyłem z trojanami i antywir najnowszy mksonline i adware nic nie pokazują wiec co może być przyczyną

Skomentuj

nie mowie tu o 99% zasobow... srednie gg zajmuje jakies 20000K pamieci!a problem jest tylko wtedy gdy uruchomie gg...normalnie jest git. i nie mam wirusa anie zadnego adware anie spyware. mam AD-ADWARE , nortona i fire-walla. komp czysty.

Skomentuj

Nie no bez przesady zeby ja mam kompa celerona 334 Mhz i 160 MB ramu i moge sluchac muzy i gadac na gg bez problemu. Wczesniej mialem tez athlona 2000+ 512 MB ramu i oczywiscie nie bylo problemu. Sprawdz tak jak wczesniej mowili np. antyvirem onlin mksu moze to pomoze.

Skomentuj

Jest jeszcze sposób bardzo szybki i nie wymaga znajomości Windowsa itp. Tylko nie gwarantuje on 100% pewności że pomoże ale czasami jest to jedyny sposób:
                      Trzeba podnieść kompa tak ok. 35-40 cm ponad stolik i puścić swobodnie :-) hehehe

Skomentuj

W starej wersji GG byla dziura, ktorej nastepstwem bylo wlasnie zzeranie zasobow no i oczywiscie mozliwosc wlamania. Zainstaluj sobie najnowsza wersje GG. Ja jednak polecam inne komunikatory. Ja uzywam Konnekta.

[ Dodano: 2005-02-21, 17:39 ]
                        micsta1, Ja mam podobnego kompa i z uruchomionym GG moge ogladac filmy, grac w wymagajace gry itd.

Skomentuj

to ze masz fire walla nortona i adaware se to masz spyware i adware bo te ptrogramy co masz niw znajda wszystkiego :PPPPPP trzeba uzywac inimum 3 razem:P
                          ja mam ad aware se, spysweeper, xcleaner i dopiero mam czystego kompa, nie wspomne ze mam jeszcze fire walla i nortonoa 2005 :P

to ze zrera 20mb to trudno :P

zajarany masz wlaczone blokaowanie formantów active X :P
                          poszukaj 'skrót do opckji internetowych' i odchacz blokowanie :P

Skomentuj

Czaruję...
                          X