Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

rezultaty po pracy jednego dnia

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

rezultaty po pracy jednego dnia

tak wyglada rezultat mojej pracy z kolega po jednym dniu :) wysokotonowka jest troche krzywo bo jest tylko przylozona :P wiec docelowo nie bedzie a calosc bedzie obita czarnym matrialem (fotka ma slaba jakosc bo z komorki)
    Załączone pliki

eee ja z kumplem w jeden dzien zrobiliśmy 2 kolumienki 3 drozne na tonsilach a wieczorkiem były juz oklejone.

A co sie tyczy sie efektu waszej pracy to spox, jeszcze tylko obić i bedzie ful wypas

Skomentuj

reoddai a jakie głośniki zastosowałeś?

Skomentuj

Viper tylko wiesz to byla robota od 15 do 19 ... szkola niestety :P

niskotonowe to STX GDN-30-200-8-AE a wysokotonowy to cos takiego :
        http://allegro.pl/show_item.php?item=41168065

Skomentuj

ja tam zawsze obudowy robie sam nie lubie gdy mi ktos pomaga zwykle obudowa zajmuje mi okolo 4-5godzin zalezy od wielkosci i materialu jakim wykanczam wyjatkiem jest oczywiscie wykanczanie fornirem, ostatnia skrzynke do raveland'a axx1010 skrecilem i skleilem w 3godzinki samemu fakt faktem bo jest malutka 20L BR

Skomentuj

a tu bylo troche roboty :P durza jest a robilem z kolega u niego bo ma wyzynarke wiertakre stolowa i durza piwnice w domku jednao rodzinnym :)

Skomentuj

Jak to skonczysz to napisz jak to gra.. bo jstem ciekawy

Skomentuj

w niedziele planuje juz skonczyc robote :) i odrazu wytestowac a i beda lepsze fotki

Skomentuj

reoddai, a gdzie środek??I co to ma być?Estrada?I tak marnie to zabrzmi bez środka.No chyba że to jakiś ogólny specyfik.Nie rozumie.

[ Dodano: 2005-02-22, 21:31 ]
                  A i jakoś w te 18 kHz nie wierze,za 30 zł.

Skomentuj

sprawdzalem go jak gra i generatorem go potraktowalem do 17 ciagnie spokojnie, sprawdzalem GDN'a i ciagnie jakos do 4khz wiec jakos to bedzie gralo.. to nie jest dla mnie tylko do szkoly a zazyczyli sobie w takiej cenie i nic nie dalo sie lepiej zrobic :)

[ Dodano: 2005-02-22, 21:36 ]
                    zmieszcze sie w cenie 650zl za pare!!!

Skomentuj

A co wy się bawicie w wyścig pt. kto szybciej kolumnę zbuduje??
                      "Pośpiech wskazany przy łapaniu pcheł..."

Skomentuj

a ja robie od początku roku i konca jesio nie widać.... ło kiedy to będzie :p

Skomentuj

650 ??????????? kurde skad wy takie ceny bierzecie :/ w tej cenie ja bym zrobil 4 takie sztuki :/

ps. lepiej by to gralo z tonsilem tubowym niz z takim piezakiem

Skomentuj

to nie jest piezo a tonsil kosztuje ok 70zl no za same glosniki niskotonowe bys dal 450zl jak bys chcial zrobic 4 kolumny.. chyba ze robil bys na alfredzie :P hehe

[ Dodano: 2005-02-23, 16:32 ]
                            a deski bys wziol ze starej szafy :>

Skomentuj

deski hmm.. chyba nie szafa... za 5 zł mam 1m2 MDF'u

(głosniki zakupione w sklepie, a nie wysylane)
                              stx - 220zł
                              piezo - 60 zł
                              materiał - 20 zł
                              klej - free
                              wykonczenie - albo 30 zł albo za free
                              rury a wlasciwie rura bo wystarczy chyba jedna o fi 12 cm i tylko profil a reszte z pcv by sie dokleiło - 10 zł

= 340zł

takze w moim wypadku wyszlo by to o wiele taniej no ale nie wiem jak u ciebie

no ale mniejsza z tym, sprzecik mi sie nawet podoba, jednak tweeter bym umiescil pionowo a po bokach zrobil prostokatne b-r :)

Skomentuj

u mnie to wyszlo
                                glosniki 260 (razem z maskownica)
                                tuby 70zl za 2
                                narozniki raczki br 50zl
                                wykladzina 78zl
                                klej 17zl
                                no i dla mnie jakas 100

[ Dodano: 2005-02-26, 08:55 ]
                                zapomnialem dodac ze jeszcze ok 18zl plyty wiurowe 26zl za m^2

[ Dodano: 2005-02-26, 08:56 ]
                                a i jeszcze jedno dzisiaj beda zdjecia juz ostateczne :)

Skomentuj

[ Dodano: 2005-02-26, 08:56 ]
                                  a i jeszcze jedno dzisiaj beda zdjecia juz ostateczne :)

dzie te foty ?? dziś jest 3.3.05 a to było napisane jak widać wyżej pare dni temu ... ;D PozdroO

Skomentuj

no niestety moj kolega troche mi juz czasu wysyla zdjecia :/ heh ale postaram sie to jak najszybciej zrobic :)

Skomentuj

Czaruję...
                                    X