tak wyglada rezultat mojej pracy z kolega po jednym dniu :) wysokotonowka jest troche krzywo bo jest tylko przylozona :P wiec docelowo nie bedzie a calosc bedzie obita czarnym matrialem (fotka ma slaba jakosc bo z komorki)
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
rezultaty po pracy jednego dnia
Collapse
X
-
Viper tylko wiesz to byla robota od 15 do 19 ... szkola niestety :P
niskotonowe to STX GDN-30-200-8-AE a wysokotonowy to cos takiego :
http://allegro.pl/show_item.php?item=41168065
Skomentuj
-
ja tam zawsze obudowy robie sam nie lubie gdy mi ktos pomaga zwykle obudowa zajmuje mi okolo 4-5godzin zalezy od wielkosci i materialu jakim wykanczam wyjatkiem jest oczywiscie wykanczanie fornirem, ostatnia skrzynke do raveland'a axx1010 skrecilem i skleilem w 3godzinki samemu fakt faktem bo jest malutka 20L BR
Skomentuj
-
sprawdzalem go jak gra i generatorem go potraktowalem do 17 ciagnie spokojnie, sprawdzalem GDN'a i ciagnie jakos do 4khz wiec jakos to bedzie gralo.. to nie jest dla mnie tylko do szkoly a zazyczyli sobie w takiej cenie i nic nie dalo sie lepiej zrobic :)
[ Dodano: 2005-02-22, 21:36 ]
zmieszcze sie w cenie 650zl za pare!!!
Skomentuj
-
deski hmm.. chyba nie szafa... za 5 zł mam 1m2 MDF'u
(głosniki zakupione w sklepie, a nie wysylane)
stx - 220zł
piezo - 60 zł
materiał - 20 zł
klej - free
wykonczenie - albo 30 zł albo za free
rury a wlasciwie rura bo wystarczy chyba jedna o fi 12 cm i tylko profil a reszte z pcv by sie dokleiło - 10 zł
= 340zł
takze w moim wypadku wyszlo by to o wiele taniej no ale nie wiem jak u ciebie
no ale mniejsza z tym, sprzecik mi sie nawet podoba, jednak tweeter bym umiescil pionowo a po bokach zrobil prostokatne b-r :)
Skomentuj
-
u mnie to wyszlo
glosniki 260 (razem z maskownica)
tuby 70zl za 2
narozniki raczki br 50zl
wykladzina 78zl
klej 17zl
no i dla mnie jakas 100
[ Dodano: 2005-02-26, 08:55 ]
zapomnialem dodac ze jeszcze ok 18zl plyty wiurowe 26zl za m^2
[ Dodano: 2005-02-26, 08:56 ]
a i jeszcze jedno dzisiaj beda zdjecia juz ostateczne :)
Skomentuj
Skomentuj