Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

STX GDN-22-120-8 ... juz koniec? ;/

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

STX GDN-22-120-8 ... juz koniec? ;/

Wlasnie dzwonil do mnie ojciec i powiedzial, ze na wolumenie nie ma GDN-22-120-8-SC (bo taki chcialem, a on akurat w wawie byl) i nie wiadomo kiedy/ i czy wogóle będą...

no to sie troche zdziwilem, wiec wie moze ktos z was gdzie mozna jeszcze te glosniki dostac? :)

mówisz o tym sklepie na wolumenie? bo jesli tak to oni tam nie mają całego asortymrntu i jak chcesz cos u nich kupic to najlepie skontaktowac sie z nimi zeby zapakowali i odbierasz w sklepie.

Skomentuj

no tak, o tym sklepie mowie.. umowic sie nie mialem jak, bo wczoraj dowiedzialem sie, ze ojciec w warszawie jest to powiedzialem ze ma przywiezc 1x 22-120-8 i 1x 27-150-8 ... i te 27'ka byla i kupil i facet powiedzial mu, ze te 22'ki byly, ale nie ma i moze juz wogole nie byc.. wiec troche nie rozumiem, chyba ze stary cos przekrecil :)

wie ktos moze, czy w tym sklepie w toruniu na Strumykowej idzie cos z STX'a dostac? i czy ceny są takie jak byc powinny, czy wyzsze?

Skomentuj

Na strumykowej to nie wiem, ale zdziwilbym gdyby mieli. Na Laziennej na pewno nie ma. Nie widzialem w Toruniu glosnikow STX'a.

Skomentuj

no bo teoretycznie w dziale "dilerzy" na stonie STX'a jest jakis sklep na strumykowej.. ale jak znam zycie to asortymentu brak.. albo 1glosnik i wielki dealer ... no cooz.. bedzie trzeba poczekac az ojciec znow pojedzie do wawy albo zamowic... :]

Skomentuj

sa, ja dzis dostalem moj 22/120/8
            Sklep firmowy:
            ul.Wolumen 53
            Warszawa-Żoliborz
            kontakt:
            tel. 0-22 780 15 61
            Czynny tylko w niedzielę od godz.7:00 do 13:00

Skomentuj

Nie zauwazylem tego wczesniej. Dawno juz nie bylem w tym komisie. Chyba niedawno to sie zmienilo. Zadzwon do nich i daj znac jak sprawdzisz co maja. Pozdro.

Skomentuj

a nie latwiej zamowić u producenta? ceny niższe i asortyment pełny.. dostawa iście ekspresowa - w środe realizuja zamówienia, a w czwartek wieczorem miałem głośniczki w domciu.. za 4szt GDN 17 przesyłka kosztowała 20PLN - co prawda to tyle co 1 głośnik ale z domu sie nie trzeba nawet ruszać:-)

Skomentuj

mi wyslali wczoraj ze strony producenta nawet lepiej bo piorytetem jeeden dzien i mam

Skomentuj

no wiesz... glosnik za 35zł a placic za przesylke mam 20zł.. jakos mi sie to nie oplaca chyba ;], jeszcze sie zastanowie, bo moze ktos ze znajomych bedzie jechal z wawy do torunia to mi kupi w niedziele i po krzyku ;]

Skomentuj

na allegro ten glosnik jest za 35 zł a koszty przesyłki przy wplacie na konto powinny zamknac sie w 8 zł.

Skomentuj

W firmie trzeba kupic za conajmniej 50 zl!!!

Skomentuj

Czaruję...
                        X