Z dzialalnoscia nie powinno byc problemow. A co do cen to moge przedzwonic do wrzesni po sylwestrze i zorientowac sie co do konretow.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
tonsil-upadłosc
Collapse
X
-
A ja uważam że to następna "biznesowa" zagrywka Panów od marketingu.Jak tu juz wspominano doda sie lub cos ujmie we wpisie i długi póją w niepamięć.Raczej tylko w tym jest cel.Bo na ciekawe nowości to wogóle nie licze.Szans raczej nie ma bo nie taka polityke prowadzą.Liczy sie tylko kasa dla udziałowców.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez EZOAle tak to jest jak na 4 pracownikow bylo 6 kierownikow.
wiem jak to jest... u mnie w mieście była wielka (kilka tysięcy pracowników) fabryka maszyn rolniczych i bankrutowała po zmianie ustroju kilkakronie bo po prostu została wyniesiona w kieszeniach przez pracowników... przyzwyczajenie z poprzedniego systemu...
do tego doszła dziwna polityka gminu, bo pozostałości po fabryce można było jakoś zagospodarować, miała być montownia Neoplanów czy coś ale gmina dała takie zaporowe warunki ze nikt nie chciał tego wydzierżawić...i teraz stoją puste gnijące hale, okrutne bezrobocie i wogóle...
Skomentuj
-
z tego co pamiętam to juz tak pare razy miało być ale tonsil miał zamówienia i podpisane kontrakty i musiał je zrealizować bo inaczej by to jeszcze więcej kosztowało niz kontynuowanie nierentownej działalności - w tym czasie coś tam udawało się im zakombinować i cały czas podpisywali nowe kontrakty - i koło się zamykało :P
Skomentuj
Skomentuj