Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Stawki za przeliczenie skrzynek i zwrotnic?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Stawki za przeliczenie skrzynek i zwrotnic?

Zastanawiam się ile może kosztować wiedza Kolegów gdybym poprosił o pomoc w realizacji projektu.
    Noszę się z zamiarem zrobienia budżetowego zestawu (do 1500zł) zamiast soundbara i mam kilka koncepcji. Jednakowoż widzę, że to forum jest bardzo mało aktywne, a ja mam mnóstwo pytań. W takim tempie może do grudnia coś urzeźbię.
    Napisałem do jednego z konstruktorów ogłaszających się tutaj, który deklaruje pomoc w projektach obudów i budowie zwrotnic, ale od kilku dni nie ma odpowiedzi.
    I tak sobie myślałem, że może zapłaciłbym któremuś z doświadczonych kolegów za pomoc, ale kompletnie nie wiem czy w założonym budżecie starczy na komponenty i uczciwą zapłatę za czyjś czas i doświadczenie...

Zamieszczone przez ZenekHajzer Zobacz posta
    Jednakowoż widzę, że to forum jest bardzo mało aktywne
    To nie Elektroda, gdzie jak tylko ktoś napisze temat o Altusach, to zaraz jest sto odpowiedzi.
    Szkoda tylko że oprócz dosłownie kilku użytkowników, reszta to zieloni w temacie projektowania kolumn głośnikowych.

Napisz co chcesz konkretnie wykonać, a my napiszemy czy to ma sens w ogóle.

Skomentuj

Zamieszczone przez marian Zobacz posta
      Napisz co chcesz konkretnie wykonać, a my napiszemy czy to ma sens w ogóle.
      Założyłem wątek tutaj:
      https://diyaudio.pl/showthread.php/3...-zej%C5%9Bciem

Jak widać koncepcja nawet się jeszcze nie wyklarowała, ale w tym tempie przerobienie kilku-kilkunastu koncepcji zejdzie mi do jesieni :)
      Pierwszy raz zajrzałem tutaj dawno temu i wtedy wydaje mi się, że jakoś bardziej to żyło.

Skomentuj

Zamieszczone przez ZenekHajzer Zobacz posta
        Więc skoro słaby masz odzew, tzn. że pomysł taki sobie, dlatego mało kto pisze.

Ten temat zamykam bo nie ma on sensu.
        Last edited by marian; 13.08.2020, 19:58.

Skomentuj

Czaruję...
        X