Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Patent do robienia frezów pod głośniki

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Patent do robienia frezów pod głośniki

Witam. Kiedyś (z rok temu) był chyba artykuł ze zdjęciami jak dorobić specjalną podstawkę do wiertarki, by robić frezy pod głośniki. Szukam od godziny w artykułach i na forum, ale znaleźć nie mogę. Jest jeszcze gdzieś ten opis na Diyaudio?
    Dzięki.

mecedo, przecież to nie ma nic wspólnego z akustyką.

Skomentuj

Tutaj jest
      http://diyaudio.pl/forum/viewtopic.php?t=2961

Skomentuj

Dzięki UKA za pomoc, bardzo mi pomógł twój link w rozwiązaniu problemu i gratuluję poczucia humoru. Oby więcej takich pomocnych forumowiczów.

Skomentuj

Tak to już jest, niestety. Niektórzy myślą, że pozjadali wszystkie rozumy świata. Pewnie na innych forach związanych nie koniecznie z tematami o sprzęcie audio albo nawet w szkole ludzie jadą z nimi ja z gównem i tu się muszą na kimś zemścić. Chore, ale niestety prawdziwe.

Skomentuj

Niestety

W Polsce jest mnóstwo takich nadętych pajaców - sadystów którzy tylko czekają by komuś dopiec z byle błahej przyczyny. Czują się wtedy jak elitarni guru. Sprawia im to wielką radość i dostarcza wiele satysfakcji. To cecha narodowa Polaków
            Pozdro dla Olsztyna

Skomentuj

Buahahaha!!!! Zamiesciłem ten link, bo pytanie było w dziale AKUSTYKA!!! Gdybys napisał post w odpowiednim dziale, to bym Ci podesłał bo mam to czego szukasz na dysku.
              A co do Twojego ostatniego postu, to nie będę komentował, bo nie chcę zniżac się do twojego poziomu.

Skomentuj

Nie zniżaj się, bardzo wysoki/kulturalny człowieku.
                I bądź dalej tak wysoki.

Skomentuj

temat od wrzucania to byl "kable a brzmienie" i nie wracajcie do tego bo tylko sie burdel robi

Skomentuj

Czaruję...
                  X