Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

DIORA WS504/704

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

DIORA WS504/704

Siemka.Mam do was pytanko czy mieliscie doczynienia z tymi wzmakami bo mam zamiar zakupic jeden z nich i nie wiem czy jest to warte swojej ceny :>.I czy macie jakies inne propozycje do 300-330 zl :]

Czy warte?...maja pare minusów ale warte 300zł.Ws 504 i 704 to to samo tylko w innych kolorach.Osobiście podoba mi sie czarny :).Srebrny miał być wersją ekskluzywną.Wzmacniacze te mają troche kiepski układ zasilania pozatym jest ok.

Skomentuj

za 300-350 na allegro kupisz juz cos z np technicsa jakies starsze pozadne modelel, mozesz wyrwac tez cos ze straszego denona czy marantza uwazam ze przy takim budzecie diora to nei najlepszy pomysł

Skomentuj

Narazie mam jeszcze KENWOODA KA3080R,spoko wzmak,ale przydalo by sie cos lepszego i mocniejszego:] LUKASZ, a jakiego TECHNICSA bys polecil ????

Skomentuj

tego co bym polecil nie kupisz za 300 zł
          w zasadzie szukaj cos ze straej seri jak znajdziesz pokaz link

Skomentuj

za taka cene mozna znalesc su-v500 z pitotem nie wyglada tragicznie i gra nawet niezle moze ma tylko 2*50w ale nie przeszkadza to wcale
            pozdro

Skomentuj

LUKASZ, jak bys mogl podac model tego wzmaka technicsa,Zobacze go moze cos wiecej kaski ustukam :]

Skomentuj

Tylko nie SU-V500 ani inne podobne badziewie !.Niestety to najgorsze modele jakie technics produkuje.Może SU-VX500 ? cena ok 460zł a już zupełnie inny wzmacnaicz...na tranzystorach.Z serii SU-V dobre modele zaczynają się od 700.... .Jeżeli jednak zdecydujesz sie na SUV500 to szkoda pieniędzy...kup lepiej SU610.To identycznie ten sam wzmacniacz różni się jedynie obudową i tym że niema pilota...jest analogowy a cena jest znacząco niższa!.

Skomentuj

SU610
                  popieram to dobry wzmak jesli ktos lubi ostre brzmienie ale za to moca nie grzeszy......... niedawno sie go pozbylem w stanie 9/10 za 200zl

Skomentuj

Mam pytanie,otoż spaliłem bezpiecznik (ten wkręcany na śróbke)Ten co go wykręciłem na oznaczenie"F2L250V"Chciałbym wsadzić jak najmocniejszy(chyba można)Na allegro nie widze o takim oznaczeniu a wogole sie na tym nie znam.THX

Skomentuj

a po co chcesz wsadzac wiekszy ?? wtedy zabezpieczenie nie bedzie spelniac swojego zadania jak przesadzisz z bezpiecznikiem

Skomentuj

chlopie gdzies ty temat z maraca wykopal ! co jest z moderatorami ?

Skomentuj

Czaruję...
                        X