Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Śmieszna historia...

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Śmieszna historia...

Będziecie się ze mnie śmiać, ale co tam.
    Wczoraj wieczorem zasiadłem jak zwykle do kompa (ok. 24.00) i chcąc posłuchać muzyki założyłem słuchawki, żeby nie obudzić reszty domowników. No i zapuściłem muzyczke i tak sobie słucham. Po kilku minutacz słuchania stwierdziłem, że jakoś mi się bas wzmocnił w tych słuchawkach - wcześniej nie był taki potężny i soczysty. Więc dałem głośniej i stwierdziłem, że zaczynam ten bas czuć całym ciałem. Okazało się, że sub był włączony. :o
    Oczywiście wszyscy się obudzili. :P Ale dzięki temu odkryłem, że w ten sposób całkiem nieźle się słucha muzy. Ale co będe pisał. Sprawdźcie sami, polecam. :)

znam to tez nie raz tak mialem

Skomentuj

O ja tez tak mialem.Ale sluchawki mam spore - suba dopiero poczułem...

Skomentuj

hehehe miałem to samo na moich kolumnach:)) podłączyłem słuchawki..se myślę nieźle to to gra bo długo nie słuchałem na słuchawkach.. nio to podgłosiłem:P.. coraz bardziej.. coraz bardziej -patrzę w bok a tu cała rodzinka "zadowolona"stoi koło mnie:) ja se myślę co się dzieje a oni mi na kolymny paluszkiem pokazują..patrzę...a tu sie membrana rusza.. podobnie jak moje ciało i meble w rytm muzy
        a myślałem że mi się słuchawki "stuningowały":)
        pozdro

Skomentuj

tez tak czesto robie jak sie zapomne i kolumienek nie wylacze....czyje bas ze sluchawek w nogawkach....a za 0.15 min jest za mna mama i tnie ostrymi.... ) ale z cenzurka )

Skomentuj

Czaruję...
          X