Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Które akumulatorki wybrać?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Które akumulatorki wybrać?

Mam zamiar kupić sobie jakiś porządny dobry akumulatorek. Na allegro znalazłem dwie interesujace firmy akumulatorków z dość niskimi cenami i dużą pojemnością. Które byście poleclili, bo obydwie firmy są zachwalane. Nie chciałbym kupić jakiegoś gówna, w którym po paru ładowaniach zmaleje pierwotna pojemność. Może ktoś z was akurat ich używa i wie czy warto je brać. A może polecicie jakieś inne w tym przedziale cenowym? Pozdro.

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=44169951

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=44543131

Dla mnie jedno i grugie to to samo tylko zawinięte w folie różnego koloru.
    Janlepiej dowiedzieć sie co nie co o fabryce. Moze produkuje dla jakiegoś liczącego się w brażńy gracza. Jak sie nie dowiesz to pozostaje zakup w ciemno ale nie powinno być żle.
    Ile chesz kupic tych akku 200, 500? Bo dla 4 sztuk nie ma sensu sie nad tym rozwodzić.
    Kup tańsze i tyle.

Skomentuj

JA mam energizer 2400 i jestem zadowolony, trzymają mi w cyfraku bardzo długo:) ale są chyba droższe od tych co Ty zaproponowałeś.

Skomentuj

Może by kolega napisał do czego mu te akumulatorki???

Skomentuj

Szczerze? Uśmiejecie sie jak powiem. Do elektrycznej szczoteczki:) Jakiś czas temu kupiłem sobie akumulatorek Ansmann'a Ni-Cd. Wiadomo, że taki akumulatorek należy całkowicie rozładować, a dopiero później ładować. Tak też robiłem, ale i tak po paru naładowaniach pojemność się bardzo zmniejszyła. Nie chcę teraz kupywać jakiegoś padliniarskiego Noname'u:) Jakiś czas temu na allegro koleś sprzedawał pojedyncze aku Energizer'a po 9zł, ale już niestety znikł:(

Skomentuj

te pierwsze to straszne gowno

Skomentuj

Powiem krotko:
              Camelion to shit... Badalismy w firmie te akumulatorki... duzo lepiej wypadly Forever'y. Ale ja bym sie nie zastanawial i kupil GP.

Skomentuj

Moim zdaniem powinieneś wybrać akumulatorki nr 2 a to dlatego, że firma profitexx jest jedną z najlepszych (a może i najlepszą) firmą specjalizującą się w akku i ładowarkach. (ja sam mam ładowarke profitexx a akumulatorki mam sanyo 2300 mAh kupione w fotojokerze po 9.99 zł za sztuke)

Skomentuj

Mam akumulatory firmy camelion. Narazie spisują się dobrze, ale drugi raz nie zdecydowałbym się na ich zakup. Gołym okiem widać że są słabo wykonane - folia ochronna jest cieńka a "podkładka" która jest wokół plusa wygląda jak zrobiona z kartonika. Do tego żadne inne akumulatory które posiadam nie śmierdzą w czasie ładowania tak jak te :P Pomijając te drobne niedociągnięcia o których napisałem to akumulatory są ok. :P

Skomentuj

Wszystkie sa dobre nawet gowno jest dobre teraz akumulatorki sa takie tanie ze nawet najgorsze sa oplacalne do szczoteczki niema sensu kupywac jakiegos kosmosu zwykle wystarcza ci spokojnie nawet i te 1700. pozdro

Skomentuj

Wybrałem i zamówiłem sobie dzisiaj aku Profitexx'a. Dzięki za wszystkie spostrzeżenia i rady. Pozdro.

Skomentuj

Wprawdzie juz po fakcie ale moze kogos zaiteresuja charakterystki
                        rozladowania ktore sam mierzylem: http://michal.site.ksknet.pl/ind.htm

BTW: ja uzywam GP i Energizer i uwazam ze sa super!

Skomentuj

Czaruję...
                        X