Stalem sie dzis szczesliwym posiadaczem karty dzwiekowej jak w temacie Sound Blaster Audigy 2 ZS, cena 269zl. Dotychczas mialem zintegrowana karte AC97 <rotfl> i nie wiem jak moglem czegos takiego sluchac, roznica w jakosci brzmienia olbrzymia to tak jak bym sie przerzucil z Fiata 126P na nowego VW Passata- kolosalna roznica. Na zwyklych sterownikach czuc juz ograoma roznice nie wyobrazam sobie jak juz KX zainstaluje. Bawie sie karta juz od dwoch godzin i jeszcze poznaje nowe funkcje ;] Karta jest bardzo dobrze wykonana, posiada wysokiej jakosci pozlacane wejscie i ogolnie na pierwszy rzut oka prezentuje sie bardzo solidnie. Moge z czystym sumieniem polecic wszystkim ta karte mimo swojej dosc wysokiej ceny, zwyklego sound blastera 5.1 mozna kupic u mnie w miescie w sklepie za 85zl wiec roznica w cenie dosyc duza, tylko ze tu jest 5.1 a moja karta obsluguje juz dzwiek 7.1 co jest chyba tylko takim dodatkiem bo nie mam pojecia kiedy z tego skorzystam ;]
Pozdrawiam i czekam rowniez na wasze opinie, bede wdzieczny za wypowiedzi rowniez o roznicy sterownikow
Pozdrawiam i czekam rowniez na wasze opinie, bede wdzieczny za wypowiedzi rowniez o roznicy sterownikow
Skomentuj