Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

[WRO] MDF - gdzie i za ile?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

[WRO] MDF - gdzie i za ile?

Witam!

Czy ktos z forumowiczow moglby mi wskazac jakis punkt we Wroclawiu gdzie moglbym dostac plyty mdf lub hdf? Prosze rowniez o podanie orientacyjnych cen. Za wszelkie informacje bardzo dziekuje.

Pozdrawiam.

Jestem z Krakowa, ale chyba to nie przeszkadza by doradzic:
    OBI, Castorama, Praktiker itp itd: kupisz, dotniesz, zaplacisz i masz!

Ceny? do suba 35L w OBI za plyte 18 mm zaplacilem ok 15 zeta z docieciem!

pozdr

Skomentuj

Ile w Obi biora za dociecie?

Skomentuj

nic za frikow Obi docinaja ci na kazdy wymiar
        - OPCJA "SZUKAJ" ten temat byl juz poruszany

Skomentuj

Serio rzadko widuje MDF z prawdziwego zdarzenia w takich marketach budowlanych. Plyta wiorowa oczywsicie jest, ale MDF we Wroclawiu... ciezko dostac.

Skomentuj

No MDF to raczej ciezko. W Obi maja teraz wiorowki z promocji. Cena nie jest taka wysoka i jakby przyciecie bylo gratis to ok, ale jest napisane, ze ceny obowiazuja przy zakupie calej plyty.
            http://www.obi.pl/pl/promocje/aktual...rta/index.html

Skomentuj

Re: [WRO] MDF - gdzie i za ile?

Zamieszczone przez meles
              ...gdzie moglbym dostac plyty mdf lub hdf?
              Z tego co zauważyłem to HDFa grubszego niż 3mm nie kupisz w obi bo po prostu nikt takiego nie kupuje, oprócz kilku maniaków gęstości ścianki w subie

Skomentuj

wg mnie OBI to cho...ni zdziercy i napewno maja bardzo drogo
                opłaci sie poszukac dobrego źródła
                ja w KRAKOWIE znalazłem np firme ze sporą ilością różnego badziewia i z przystępnymi cenami
                niestety nie maja forniru :(

przykładowe ceny:
                wiór surowy
                12mm - 9,76 zł
                18mm - 14,27 zł
                28mm - 22,20 zł no i do tego rozmiary 10,12,16,18,22,25,28mm (jest w czym wybierać)
                MDF
                10mm - 15,41 zł
                18mm - 21,61 zł
                25mm - 36,60
                38mm - 61,38 zł rozmiaró jesio wiecej od 6mm do 38mm
                do tego HDF płyty , MDF oklejane sklejki i wiele innych (no niestety bez Forniru:( )

jak gdzies go znajde to dam znać
                pozdrawiam

Skomentuj

elmomk
                  o jakiej firmie w Kraku piszesz???

Skomentuj

Naceva kraków na ul . Myśliwskiej 68 :-)
                    w katowicach na ul.Lotnisko 1 tez cos mają bo w cenniku mam i taki adres

wiesz moze gdzie można dostac Fornir??

Skomentuj

na audiomani w ogloszeniach!! i na allegro masz!

Skomentuj

Fornir w Kraku z tego co wiem można dostać w dwóch miejscach:
                        W firmie DLH koło Castoramy na Zakopiańskiej,tyle że trzeba zamówić wcześniej i w zasadzie kupujemy w ciemno.
                        Na ul.Zawiłej koło Attica. Bardzo fajna firma.Bardzo duży wybór fornirów.Tylko jest taki problem,że jeżeli chcem więcej niż 20 cm szerokości to musimy wziąść ponad 10m kw. Z mniejszymi paczkami się nie spotkałem.
                        Za sosna płaciłem 12zł/ m.kw. a za mahoń ok.8.50zł/m.kw.

Skomentuj

A w DLH nie trzeba zamawiac calej paczki? Pytalem sie w DLH w Toruniu i jest fornir nawet po 5 zl, ale trzeba wziac cala paczke 10 m2.

Skomentuj

No trzeba trzeba i w dodatku najpierw zamawiasz,a dopiero potem widzisz co tak naprawde kupiłeś.Przynajmniej tak jest w Kraku.
                            Dlatego polecam ten skład na Zawiłej.

Skomentuj

dzieki Barthez właśnie o taka odpowiedź mi chodzilo:-) teraz wiem gdzie po co iść
                              PF juz przegladałem setki razy i nic ciekawego nie znalazłem a i w necie cieżko o firmę która by się rozsądnie reklamowała - przynajmniej zeby napisali co tak naprawde oferują, zresztą z panoramą jest podobnie.. a ja nie mam czasu zbytnio jeździć od składu do składu i szukać

Skomentuj

Właśnie tej firmy nie mogłem znaleść w nigdzie w necie.
                                Jak tam bedziesz to zobacz sobie fornir Bubinga - taki czarny.Chyba najładniejszy jaki widziałem.Tylko nie wiem jaka cena,ale myśle,że ponad 60zł/m jak nic Lakier fortepianowy się chowa.

Pozdro

Skomentuj

Czaruję...
                                X