Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Co sądzice o wooferach firmy Dalco??

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Co sądzice o wooferach firmy Dalco??

A Dokładniej o modelu DC-1277B jest na aukcji na allefro to link http://www.allegro.pl/show_item.php?item=43934842 apłaca się go kupić czy zainwestować w coś innego??

kiepski glosnik ,1000W on nigdy nie ujzy,heh kolorek membramy mi sie tylko w nim podoba...nie dostaniesz do niego parametrow chyba ze Ci ktos pomierzy,proponuje zrezygnowac a co innego a lepszego to juz bardziej doswiadczeni koledzy doradza...do czego to wogole ma byc? CA czy home?

Skomentuj

do domu przewarznie ale na imprezy też będę czasami go zabierał nie chodzi o aż 1000watt mi z 300 na subie raczej wystarczy

Skomentuj

po parametrach widać że to pic na wode a za taka kase to już możesz kupić jakiś lepszy głośnik jeżeli ma być to mocny subwoofer to może coś z stx np 2 x jakieś 27 lub 30 o tego mocny wzmaczek powinnocwystarczyć

Skomentuj

Niestety jest to kolejny gówniany plastix z kolorową membraną i napisem 1000wat na magnesie, nigdy nie dostaniesz do niego wiarygodnych parametrów. Więc nie kupuj tego...

Skomentuj

O wzmak to nie ma co się martwić. Masz może jakieś linki to tych stx-ów?? Z góry dzięki

Skomentuj

www.stx.pl ;]

Skomentuj

Znalazłem coś co mi się podoba http://www.stx.pl/index.php?vMenu=2&...=0&vSubPage=64 A ten to dobry wybór. Ps. wytłumaczcie mi o co chodzi z tymi głośnikami dwu cewkowymi bo ja nie rozumiem do końca. Lepiej grają czy co?? czy to tylko o możliwość zmiany ile ma mnieć ohm?? Ps. Który lepszy ten pierwszy czy ten http://www.stx.pl/index.php?vMenu=2&...=3&vSubPage=27 ??

Skomentuj

chłopie ten pierwszy jedyne 42 cm srednicy to do niczego sie nie nada za duży do wszystkiego fajną pralkę możesz sobie z niego zrobić już kiedyś jakiś gagatek chciał sobie go kupić i zarzucono mu duże kompkesy ten drugi zdecydowanie lepszy moim zdaniem w porównaniu do pierwszego ale mówie ja słyszałem 2 x 27 czy 30 i zmiękłem w sumie twoja konstrukcja i nawet ten 42 możesz wstawić ale możesz być niezadowolony bo on potrzebyje wielkiego pomieszczenia

Skomentuj

ten 2 to estradowka nie wiem czy zauwazyles ,a po co do domu 42 glosnik? hmm mysle ze nie jest to dobry pomysł..bardziej chyba gdn 27-150-* albo gdn 32-100-* ale jesli patrzysz na glosnik tylko po tym jaka ma moc tj ze ten akurat 42 ma 300W to jestes w bledzie...no a czemu dokladniej to juz bardziej doswiadczeni ci wytlumacza...

Skomentuj

Mam na tą inwestycje 300zł głosnik+buda i okablowanie. i co jest lepsze zamknieta buda czy BR

Skomentuj

hahahaha teraz to mnie rozwaliles... wszedles na strone i wzioles najwiekszy glosnik jaki mieli... musisz poczytac co pisze na stronie glownej... ja zeby zrobic sieke przed komisja wziolem 32 i powiem ze jest troche za durzy... no ale po obronie pracy dyplomoewj sprzedam i kupie jakis 25cm max... jak juz chcesz to wez tak jak radzili 2 x 27-150 albo 1 x 32-150 nie bierz tej 42 bo ona jest slaba...

Skomentuj

Ja planuje jakiś taki z 200watt coś takiego i ostatio choruje na jakiuegoś większego np 30 ale ta 42 mi się z rozmiarow spodobała to co radzisz do wzmaka 5x100 bo narazie mam tylko dwie kolumny 100 to planuję zmostkować te 2 kanaly i coś ok. 200watt kupić

Skomentuj

Zamieszczone przez halogen0
                            i co jest lepsze zamknieta buda czy BR
                            Dzis mam dobry humor wiec Cie nie zjade i nawet dam link:
                            http://diyaudio.pl/articles.php?id=1...4009331259fd53

Skomentuj

Dzięki

Skomentuj

halogen mowilem ci juz co o tym mysle....ten wzmak nie ma 5*100 nie wierze w to gdyz to jest pewnie jakis amplituner/wzmacniacz ktory ma tylko taka naklejke...da sie z Toba porozmawiac,widac ze chcesz cos wiedziec(sam wiem malo ale wszelkie arty przeczytane) ale musisz sluchac tu chlopakow.nie mozna tak ze co lepsze Br czy closed..to zalezy od glosnika,przeznaczenia suba a nie od upodoban...pozdrawiam a co do glosnikow chyba ten gdn 27 bedzie idealny dla Ciebie...

Skomentuj

Głośnik dupa,szkoda kasy.Za te pieniążki to można kupić coś co go połknie.No,ewentualnie nie wiele dokładając.
                                  www.mivoc.pl

Skomentuj

Zamieszczone przez D@nielo
                                    ....ten wzmak nie ma 5*100 nie wierze w to gdyz to jest pewnie jakis amplituner/wzmacniacz ktory ma tylko taka naklejke...
                                    Ten wzmak ma naprawdę 5*100 i tego jestem pewien jak odbiore od siory aparat to zrobię mu fotę i wyślę Ci. chyba się zdecyduje na tego STX. zobaczymy jak będzie dawał

ps. Wiecie jak się nazywa taki bajer co się przyczepia do obudowy suba żeby kable podłączyć nie bezposredio pod głośnik taka złączka i gdzie to można kupić

Skomentuj

terminal....... przykladowo-allegro/www.stx.pl
                                      Pozdro

Skomentuj

Wielkie Dzięx Tasior o to mi chodzilo

Skomentuj

Czaruję...
                                        X