Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Medoratorzy na tym forum sa .... koncze z pomocą

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Medoratorzy na tym forum sa .... koncze z pomocą

Juz nigdy wiecej nie odwiedze tego forum a tymbardziej nikomu juz nie pomoge jezeli inni sie tak odwdzieczają!!!. Napisalem dwa posty ze chce sprzedac wzmacniacz fajnie usuniete zostaly chociaz w regulaminie nie ma nic wspomniane ze niewolno dawac ogłoszen kupie / sprzedam - bo regulamin chyba wcale nie istnieje. ALe z tego powodu sie nie obrazilem chodzi o to ze napisalem 3 post w którym sie pytalem co sadzicie o wzmacniaczu do którego podałem linka no i prosze post został usuniety. Jestem pewnien ze postu nie usunał IREK ba watpie w to ale nie bede wnikał kto to usunał. Jezeli usuneliscie mój post to musicie usunać takze te posty:

http://diyaudio.pl/forum/viewtopic.php?p=36523#36523
    http://diyaudio.pl/forum/viewtopic.php?t=3136
    http://diyaudio.pl/forum/viewtopic.php?t=3158

A na koniec ten jest w dokładnie takim samym stulu jak mój post który został usuniety
    http://diyaudio.pl/forum/viewtopic.php?p=36644#36644 z ta roznica ze ja sie pytalem o wzmacniacz a on o głosniki

Kiedys wystawilem ofertu sprzedanie preampów do pomiarów jakas tamtego postu nie usuneliście czemu????

Jezeli nie usuniecie tych postów z takich samych przyczyn jak moje usuneliscie lub niepodacie mi powodu dlaczego usuneliscie ostatni post to znajde chwile czasu zeby napisac program zeby zasmiecil cale forum a wtedy bedziecie musieli usunac nie jeden czy 2 posty ale tysiace i wiecej.

POZDRAWIAM EKIPE FORUM KTORE SCHODZI NA PSY.

Hehe, ja już dawno skończyłem DD

Skomentuj

Moderator nie musi się tłumaczyć ze swoich decyzji.

Nikt nie każe Ci tu siedzieć. Jeśli obowiązujące zasady Ci się nie podobają możesz pisać na forum elektrody lub lukara.

Osobiście uważam, że poziom forum w ostatnim czasie się podniósł.

Skomentuj

Zamieszczone przez Stempel
        Hehe, ja już dawno skończyłem DD
        Stempel. Skonczyles pisac program ?? :)

Skomentuj

No forum nie uzywamy wulgaryzmow. No coz bedzie nam brakowalo kolegi drzewka.
          Pozdro
          Dexter

Skomentuj

sporo ludzi zapomina, że jest to forum diyaudio: do it yourself- zrób to sam

jestem zwolennikiem usuwania wszystkich postów nie związanych z w/w tematem.
            chyba, że są umieszczane na offtopic.

Skomentuj

Znowu się zaczyna gówniana gadka :? Jak moderatorzy nie usówają postów to jest źle bo syfem forum zalega, jak usówają to zaraz znajduje się ktoś wielce obrażony, normalnie jak dzieci.

Skomentuj

Dexter, dlaczego nie ma regulaminu, który sam ostatnio napisałeś?
                Forum powinno mieć chociaż szczątkowy regulamin, wtedy przynajmniej nie będzie (tak dużo) takich tematów...

Skomentuj

Cieszę się, że w niniejszym momencie nie ma żadnych moich tematów na forum :)
                  Jestem zadowolony, nie zaśmiecam, moim zdaniem większość pytań na tym forum została już poruszona, trzeba po prostu umieć skorzystać z przycisku "SZUKAJ".
                  Jeśli mamy pytanko, to juz lepiej napisać na PW lub GG niż tworzyć nowy temat.
                  Ja tak będę robił.
                  Spójrzcie - w dziale Akustyka jest już tak dużo stron z tematami.
                  I po co?

Skomentuj

Zamieszczone przez Dj SMS
                    Cieszę się, że w niniejszym momencie nie ma żadnych moich tematów na forum :)
                    Jestem zadowolony, nie zaśmiecam, moim zdaniem większość pytań na tym forum została już poruszona, trzeba po prostu umieć skorzystać z przycisku "SZUKAJ".
                    Jeśli mamy pytanko, to juz lepiej napisać na PW lub GG niż tworzyć nowy temat.
                    Ja tak będę robił.
                    Spójrzcie - w dziale Akustyka jest już tak dużo stron z tematami.
                    I po co?
                    hmmmm nie wiem czy wiesz ale zasmiecasz odpowiedziami... piszesz odpowiedzi typu
                    "niewiem, ale moze ktos doswiadczony bedzie wiedzial" to do niczego nie prowadzi, albo polecasz beznadziejnie glosniki ludzia ktorzy sa zieloni "voice kraft gra zaj...." co to ma byc poczytaj swoje posty to zrozumiesz

Skomentuj

juz skonczylem pisac te odp

[ Dodano: 2005-03-16, 13:04 ]
                      ja wiem co ja pisałem... ale juz nastąpila zmiana
                      PS voice krafta, itp. to juz o nim nigdy nikomu nie wspomne

Skomentuj

js, zamiast sie unosić to może lepiej dział sprzedam wreszcie uruchomić?Nie wiem czy analizowałeś linki które podaje drzewko, watpie.Ja doskonale pamietam wątki drzewka, i widzę że te które On nam tu podaje (linki) są niemal w tym samym stylu.Powinny być zatem usunięte.Ale to nie moja sprawa.

Ogólnie daje się we znaki brak jakichkolwiek zasad które by zaprowadziły porzadek na tym forum.Kazdy pisze gdzie chce,co chce a nikt tego nie pilnuje.Czasam jak coś w oko komus wpadnie no to dopiero to usunie.Błędem jest też odpowiadanie na idiotyzmy,tematy bez odpowiedzi rzucaja sie w oczy i moderowi łatwiej jest coś wyłapać.To taka jakby pomoc z naszej strony,ktos napisał bzdety-my nie odpowiadamy a moder to widzi i ew.weryfikuje.
                        Często tu zagladam,bardzo czesto.Ale w użytkownikach rzadko widze wyróżnionych na zielono...

Skomentuj

pytanie do moderow :
                          czemu nikt nie usowa postow ktorych nikt nie czyta ??

a co do tematu to sadze ze medoratorzy kieruja sie niecheci do kogos i tak bez powodu usuwaja posta moze by chociaz podac jakis powod dlaczego albo za co ??

pozdro dla tych przez ktorych niechce mi sie odwiedzac tego forum

Skomentuj

Nie unoszę się, tylko odpowiadam. Skoro moderator wywalił temat to znaczy, że coś z nim było nie tak. Ja nie wiem kto go wywalił i co to był za temat. Bluzganie też jest zabronione i to, że nie ma regulaminu nie oznacza, że można co drugie słowo pisać kur**.

Na forum obowiązuje netykieta internetowa, jak ktoś nie wie co to jest to proszę:

http://www.winter.pl/internet/netykieta.html

Skomentuj

js, ta netetykiete to se mozna w d... wsadzić.Dopóki forum nie bedzie kontrolowane jak nalezy to takie gadanie psu na bude.
                              Moge za chwile założyć 10 topiców z bluzgami i zakładam sie że część przeżyje do jutra.Podziel tych moderów na działy i niech kazdy pilnuje swojej działki.Tylko niech pilnuje a nie zagląda raz na ruski rok.
                              Mam wrazenie że to forum to jest jak 5 koło u wozu.

Skomentuj

js, forum to ludzie a ty i twoi moderzy robice chyba wszystko co mozliwe ze nam uzytkownika zycie na tym forum utrudnic . co do netykiety to umberto, ma racje wsadz ty se ja w .... znajdz mi chodz 5 osob na forum ktore sie do tego wszystkiego stosuja

Skomentuj

wsadz ty se ja w ....
                                  moze nie tak ostro co !! przeciez to igod za to forum placi i to od niego zalezy czy ono jest i czy bedzie nadal !! troche szacunku a jezeli komus sie tu nie podoba to przeciez nikt nikogo na sile tu nie trzyma

Skomentuj

Panowie, czy ja Wam każę tutaj przesiadywać?

Skoro to forum jest jak 5 koło u wozu to je odrzućcie.

To nie moja wina, że ludzie się nie stosują do netykiety. Moderatorzy nie będą tu przesiadywać 24h/dobe. Po za tym jak już któryś usunie post, to wielka afera się robi. Tak źle i tak nie dobrze.

Jak temat Wam się nie podoba to po prostu nie zabierajcie w nim swojego głosu. To jest proste jak budowa cepa, niestety dla większości tutaj za trudne. Ja nie będę przeprowadzał szkolenia jak się trzeba zachowywać, myślałem, że każdy to z podstawówki wyniósł.

Skomentuj

Ma wieść o braku moderatorów JS mianował Irka. To bardzo ważna osoba na forum, tylko szkoda że wpada co drugi dzień na pare minut.
                                      Moderator musi bywać częściej

Skomentuj

js, no dobrze,powiedzmy że masz rację.Powiedz mi jaki jest problem w dołożeniu do forum działu giełda?Skończyły by się poniewierajace sie wszędzie pseudoogłoszenia.Nie jestem specem od php,raczej sie ucze dopiero ale jak zauwazyłem dodanie nowego działu nie jest zbyt pracochłonne.

Skomentuj

Czaruję...
                                        X