nigdy mu nie dacie spokoju?wielcy specjalisci od poczatku...nigdy nie pieprzyliscie glupot o audio?nie uwierze ze nie..chlopak sie chce poprawic a Ty nadal na niego najezdzasz...poj***** to forum sie ostanio robi...
nigdy mu nie dacie spokoju?wielcy specjalisci od poczatku...nigdy nie pieprzyliscie glupot o audio?nie uwierze ze nie..chlopak sie chce poprawic a Ty nadal na niego najezdzasz...poj***** to forum sie ostanio robi...
Wielki obronca ucisnionych. Forum bylo ok, az do momentu pojawienie sie duzej ilosci niedzielnych zapalencow, ktorych lenistwo doprowadza do zniechecania. Chca wszystko miec na tacy podane bo problemem jest troszeczke poczytac. Jezeli chodzi o jak to nazwales "pieprzeniem głupot o audio" to musze Cie rozczarowac; za nim zaczelem pisac przeczytałem forum od deksi do deski 3 razy, a to czego nie zrozumialem probowalem odnalezc za pomoca malo znanej opcji "szukaj". Nie pisalem i nie pisze na tematy w zakresie wiedzy ktorą nie dysponuje np. elektronika. Dj SMS wysmiewa sie z jakiejs konstrukji, a sam nic nie zrobil - niech cos zacznie reprezentowac soba to podejscie do jego osoby zmieni sie.
sorki zapomniałem dodać, że nie wyśmiewalem się z tesli tylko z tej pufy audiofila, bo mie przynajmniej pudło wyszło ok - a to była moja pierwsza konstrukcja
i nie chce wiecej słyszeć o Voice costam bo mnie to do k****** doprowadza! Dajcie se na spokój bo szkoda klawiatury, z resztą mam to wszystko w d*p*e za przeproszeniem bo ja chcę się zmienić, również np. w elektronice nie piszę bo sie nie znam i mnie to nie interesuję. Interesuję się tylko akustyką i tyle piszcie se co chcecie ja juz z Voice costam, 999, 888, Atex i innych gó***n zrezygnowalem na dobre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[ Dodano: 2005-03-26, 11:54 ]
i zostawcie D@nielo, on nic nie zrobil jak cos to do mnie!!
[post poprawiłem prosze nie naduzywać wykrzykników!! SoundWave]
a zebys k***a wiedzial ze jestem jego obronca bo chlopak sie stara poprawic.ja sie nie udzielam jak o czyms pojecia nie mam,ale jego bede bronil a jak wam to niepasuje to sie za przeproszeniem pier***cie...mozecie mi dac bana ,mi i tak nie zalezy na tym syfie co tu jest...pozdrawiam wszystkich wielkich spejcalistow od kolyski.. :]
a zebys k***a wiedzial ze jestem jego obronca bo chlopak sie stara poprawic.ja sie nie udzielam jak o czyms pojecia nie mam,ale jego bede bronil a jak wam to niepasuje to sie za przeproszeniem pier***cie...mozecie mi dac bana ,mi i tak nie zalezy na tym syfie co tu jest...pozdrawiam wszystkich wielkich spejcalistow od kolyski.. :]
Widze, ze masz problemy ze slownictwem i nie potrafisz w inny sposob niz przeklinanie wyrazic swojego stanu emocjonalnego. Szkoda slow na Ciebie. DJ SMS lepiej wypada przy Tobie bo on potrafil zniesc krytyke, a Ty jak szczeniak potrafisz nawiac z podkulonym ogonem i wyszczekac na koniec "pier***cie...".
nie ja już nie potrafię znieść krytyki!!
to by było za prosto!
słuchaj, EZO znajdź sobie innych do prześladowania!!
co się z forum dzieje??
zagłada??
jeszcze raz powtarzam odp******** się od D@nielo, on nic nie zrobił zlego!!!
trudno co ja zrobie że kiedyś nie mialem doświadczenia i kupiłem Voice costam!?! jak dla mnie to wiem ttyle co sie stalo to sie nie odstanie, ale nie jedźcie po innych!!! no q***
koniec!!
Ludzie to jest straszne co wy tu wypisujecie zachowujecie się jak małe dzieci przekrzykujecie się a krytyki nie umiecie przyjąć
ezo ma racjie ze sie ciebie czepia bo nabijać to się każdy potrafi a z planów to jeszcze nic nie wyniknęło wiec weź się chłopcze do roboty i przestań gadać głupoty
Jesli nie to sie nie wypowiadaj bo twoje posty wolaja o pomste do nieba
Zamieszczone przez Dj SMS
słuchaj, EZO znajdź sobie innych do prześladowania!
Wszystko zniose ale nie głupote, która bede pietnowac i zwalczac
co się z forum dzieje??
A pojawili sie tacy co doradzaja w sprawach o ktorych pojecia nie maja, a takze maja problem ze znalezieniem opcji szukaj.
jeszcze raz powtarzam odp******** się od D@nielo, on nic nie zrobił zlego!
Nie potrafisz znalezc innego slowa w zastepstwie do "odp*******" to proponuje kupic slownik nastpenym razem, a nie nowy przetowrnik.
trudno co ja zrobie że kiedyś nie mialem doświadczenia i kupiłem Voice cos tam!? jak dla mnie to wiem tyle co sie stalo to sie nie odstanie, ale nie jedźcie po innych! no q*** koniec!
Przyznales sie do bledu duzy plus. Co nie zmienia faktu, ze nie masz prawa smiac sie z takiej konstrukcji. Postaw sie w jego sytuacji byles nowy i proponowales Voica.
nie będziecie po nas ciągle jeździć jak królowie!
Jeżdże sobie po glupocie. Krolem nie jestem kazdy nawet poczatkujacy na tym forum zagnie mnie w elektronice tylko ze ja sie tam nie wypowiadam i nie smieje sie z jakis nieudanych konstrukcji. Jak ktos chce to moge pokazac jak TDa 7294 rozsadzilem :). Znajdz sobie jakiegos mentora ktory Cie wprowadzi w swiat audio i pomoze. Napewno nie odmowi.
mam pytanie - za co ta krytyka?
za to co było i minęło?
Poczytaj wyzej. Nie minelo bo nadal powtarzasz swoje bledy
I jeszcze jedno. Mam pytanie co chcesz osiagnac dajac kilkadziesiat "?" oraz "!"?
niestety EZO ma racje pamiętam jak ja zaczynałem. nie zacząłem od zadawania pytań ale od czytania strony głównej, potem książek następnie forum i tak po mału dochodziłem do wiedzy!! nauczyłem się obsługi WinISD speaker warkshop wszystko praktycznie sam tylko w sprawie SW się troche kontaktowałem z Yoshi'm ale to tez nie było na zasadzie powiedz mi od a do zet co mam robić.... niestety dzisiaj ludzie idą na łatwizne!! chcą dostać wszystko na tacy i to jest nie fair!!
dj SMS czy jesteś oficjalnym adwokatem albo czy masz upowaznienie??
to się powoli robi śmieszne. ciągle ładujecie jakieś linki do dupnych konstrukji - i poco to?? co to zmieni??
A ja proponuje koniec rozmów bo robi się tu nieciekawie,Święta mamy a wy się kłucicie,dajcie sobie spokuj,wypijcie pivko pokoju i będzie git.
P.S. Peace
dj..... ponownie udowodniles ze jstes poprostu idiota..... napisales ze do swiat bys z beki nie wyszedl- wiec to oznacza ze caly czas sie smiales a po zobaczeniu konstrukcji juz nie..... pierw sie dowiedz co to BEKA a potem pisz-z tego co widze to myslales ze beka to dolek nic innego przeczytaj co piszesz.....
pozdrawiam
Skomentuj