Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

cacy kolumienki + sub :D

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

1. Nie jestem idiotą
    2. Nie jestem adwokatem ani prawnikiem
    3. Moje życie to skateboarding
    4. Nikt mi tu nie każe siedzieć ale ja pragnę się czegoś dowiedzieć
    5. Przeczytałem od deski do deski stronę główną
    6. Wiem co to beka
    7. Nie chcę nikomu truć życia
    8. Proponuję usunąć temat bo jest bez sensu
    9. Pozdrawiam D@nielo
    10. Żegnajcie!!!!!

Skomentuj

Jesli muj post to spowodowal to sorki ale sam przeczytaj to co napisales z ta beka a potem zamiast beka wstaw slowo podobnego znaczenia ... jest roznica.. co?
      Pozdrawiam

Skomentuj

ja już myślę, że powinniśmy skończyć tą głupią gatkę... ale zrozumcie mnie trochę: ja nie chce być ciągle prześladowany na forum za voice costam! za jeden przetwornik?!?! Ludzie opamiętajcie się każdy kiedyś zzaczynał, ja czytałem stronę główną tak długo, dopóki mogłem zaspokoić swój głód na wiedzę. Może jeszcze ją poczytam, ale co z tego, po co?

Juz żygam za przeproszniem na te wasze opinie typu "idiota od Voice Krafta"... Niemiło się tego słucha!

Skomentuj

czy moderatorzy umieją zamykać wątki?

Skomentuj

DJ SMS powiem tak za Voic costom czy jakoś tak prześladować cię nie będe. ale dawanie rad o wontpliwym skutku - to juz mi się nie podoba.

prośba do "wyjadaczy" dajcie spokój DJ'owi myślcie o nim co chcecie ale juz nie mówcie o tym na forum

do DJ SMS - zastanów się zanim coś powiesz przemyśl zanim ocoś spytasz i przede wszystkim niebaw się w adwokata ani nie stosuj miliona wykrzykników i znaków zapytania o przekleństwach i dziwnym wyrazaniu się juz nie wspomne.

moge zamknąc ten temat ale licze na wasz rozsądek i poprostu prosze o zaprzestanie dalszych dyskusji w przeciwnym razie nie będe juz poprawiał i selektywnie probował wyłuskać z tego obrzucania błotem czegoś konkretnego tylko poprostu wywale temat!!

Wesołych świąt i troche światecznego pojednania życze :)

Skomentuj

no dobrze pojednanie, ale co na to inni?
              Pozdroo i wesołych świąt!

Skomentuj

Fajnie!Pośmiać sie można,boków pozrywać :)
                Ludzie,czy wy nie widzicie że na psy schodzicie?Tu sie slumsy robią,żal sie wypowiadać.
                OPAMIĘTAJCIE SIE!!

Skomentuj

juz dawno temu doszedlem do wnisku ze to gowno nie temat....
                  zdjecie kolesia rozpetlo woje 1 ... admin wez to zamknij... jak wiekszosc z off 'a
                  Kurwa mac!

Skomentuj

Czaruję...
                  X