Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Emoty w Gadu-Gadu

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Emoty w Gadu-Gadu

Jak to zrobić, żeby dodatkowe emoty które zainstalowałem były widoczne. Teraz wyświetlają mi się podstawowe i tylko parę nowych. Da rady tak zrobić abym jednym kliknięciem myszki ujrzał wszystkie emoty??

Otwórz obrazek, inaczej się chyba nie da

Skomentuj

Nie no, jakoś chyba się musi dać

Skomentuj

zainstaluj Tlena :) tam masz duzo opcji, miedzy innymi taka o ktorej akurat piszesz:) do tego emoty z GG pod tlena (abys widzial i uzywal emotow do ktorych jestes przyzwyczajony) polecam to http://www.emoty.h2o.pl/ wersja standart (czyli GG) a bonusowe tesh mozna sciagnac tylko kto bedzie to widzial ? Pozdrawiam

Skomentuj

Wejdź w: (???):\Program Files\Gadu-Gadu\emots\1 Potem pousuwaj te emoty których nie chcesz a reszta będzie się wyświetlała :)

Pozdro Patryk

Skomentuj

W kat emots masz katalogi typu 1,2,3, itd a w każdym z nich emoty i plik txt w którym jest nazwa każdej z nich.Jeśłi przed nazwą jest symbol "#" to znaczy że mimo że jest emota w katalogu to jest zablokowana więc musisz usunąć "#" i zapisać plik txt pod tą samą nazwą.Teraz reset GG i powinna się dana emota pojawić:)

Skomentuj

Placek, WIELKIE DZIĘKI. Faktycznie tak jest, tylko ten symbol to nie # tylko zwykła *

Skomentuj

Tak faktycznie mój błąd pisałem z pamięci a miałem dość dawno identyczny przypadek :)

Skomentuj

Tylko że u osoby do której piszesz nie będą się wyświetlać nowe emoty jeśli ich także sobie nie zainstaluje, tylko nazwy, np. <laska> zamiast obrazka.
                  Załączone pliki

Skomentuj

O tym to akurat wiem

Skomentuj

co to jest za temat do kurwy nedzy ?!!!!! wez to zamknij jeden Admin z drugim .
                      bo nie dlugo tu bedzie jaka srjtasme kupic!!!

Skomentuj

Czaruję...
                      X