Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Czy ktos gra w...

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Czy ktos gra w...

The Crims ??
    www.thecrims.com
    Fajna gierka on-line, o rzemiosle gangsterskim Moze by tak zalozyc gang diyaudio
    Moje konto Dexter77.
    Jesli ktos sie zdecyduje zagrac to mala podpowiedz. Nie atakujie od razu staruszki. Do tego trzeba juz miec bron i respekt powyzej 11. Pierwsze 10 skokow zrobcie na spozywczak
    Pozdro
    Dexter

ja jeszcze kiedyś chciałem się zarejestrować ale do tej pory nie przyszedł mi email po rejestracji. Na pewno go dobrze wpisałem bo jak drugi raz chciałem się zarejestrować to wyświetlał się komunikat, że taki adres już istnieje

Skomentuj

Witam
      Ja gram juz 2 edycje. Widze Dexter, że jesteś dopiero początkujący. Mój nick - GIBKI. Gra jest dość ciekawa, ale trzeba poświecić jej dosyć sporo czasu.
      Pozdrawiam i życze sukcesów w grze.

Skomentuj

No tak dopiero zaczynam Ale podoba mi sie. Przynajmniej zbytnio nie ma jak oszukiwac. No i za kazdym avatarem kryje sie prawdziwy czlowiek i to mi sie w takich grach on-line najbardziej podoba. Jesli masz jakies lokale to podaj nazwe to moze bede wspieral "swoich" jesli tylko ceny beda przystepne
        Pozdro
        Dexter

Skomentuj

Wlasnie sie zarejestrowalem, zobaczymy czy mnie to wciagnie. Tak w klimacie tematu takich gier. Czy znacie jakies inne gry tego typu w internecie? Nie chodzi mi o gangsterke tylko wlasnie o takie serwisy ktore pozwalaja w cos pograc. Ja znam http://rd.cenega.pl/

Skomentuj

Cześć
            Pomysł gry mi sie podoba. Co do oszukiwania to dosć często zdarzają sie błedy w grze np: można zrobić na 1 skoku w gangu podwójna kase wystarczy dać "róbcie skok" w tym samym czasie, wymaga to pewnego zgrania w czasie i dobrej komunikacji. Ja mam rave party AVERS ceny +/- 50 % ceny dilera, wstęp 1$ zapraszam:-)
            Pozdro

Skomentuj

Niektore ceny za duze LSD 8?? ECSTASY 8?? Sa kluby co maja po 3 i 6 odpowiednio.
              No ale skorzystalem z opium bo w zasadzie tylko to juz na mnie dziala
              Pozdro
              Dexter

Skomentuj

LSD i Ekstazy maj takie ceny przejsciowe, nie dorobiłem sie jeszcze wszystkich fabryk. Z czasem cena pojdzie w dół :-).
                Pozdro

Skomentuj

Ja tez gram jako Kurian, mój klub to MiBM Gangsta Club Kurian piwo 4$ grzybki 4$ lsd 4$ ekstazy 6$ opium 10$, za niedługo bedzie jeszcze hera i koka równie tanio, wstapcie odwiedzcie Diyaudio maniaka.

Skomentuj

A może ktoś gra na http://ogame116.de/php_pl/ ?

Skomentuj

a ja cały czas czekam na potwierdzenie rejestracji... :[

Skomentuj

Apropos gierek internetowych, spróbujcie przejść to: http://www.akuku.pl/link_frameset.ph...2F292984_2.swf

Skomentuj

Patryk, o co chodzi w tej gierce??

Skomentuj

Właśnie o to chodzi Nikt tego nie wie :P Podobno można ją jakoś przejść...

Skomentuj

Patryk, pierwszą plansze przechodzimy następująco:wchodzimy choppkiem do kabiny,podnosimy skrzynke podnośnikiem ,najeżdzamy nią nad słup i szczelamu tym działkiem(po lewej),następnie podnosimy druga skrzynke i znów najeżdzmy nad słup,przełanczamy wałącznik który jest połaczony z żarówką i szybko zrzucamy skrzynke na słup.I ot cała filozofia,balon jest wolny, :)

>>Piekny<<

Skomentuj

Piękny, dobry jesteś w te gierki Drugi etap już przeszedłem, ale trzeciego nie moge za cholere rozszyfrować.

Skomentuj

a no tak... nie zauważyłem wcześniej, że w kabinie można oprócz przesuwania wajchy, wcisnąć guzik...

ciężka ta trzecia plansza... na razie udało mi się kolesiem przejść na wózek, wysadzić te paczki razem z tą klapą pod taśmociągiem... i co dalej??

Skomentuj

jesli rozwaliles klape to juz pupa :) wlasnie o to chodzi zeby zostawic 2 skrzynki a rozwalic te na lewo... odbijaj klapa ladunki... pozdro

Skomentuj

Przeszedlem trzeci. Wiec jak juz odbijasz beczki ta klapa to robisz to az zostanie np jedna skrzynia. Podnosisz ludzika podnosnikiem, kazesz mu isc, ludzik przeskoczy skrzynie. Winda zabierasz go na gore. Klikasz na niego, pozniej na samolocik co jest na scianie. Jak go juz wezmie to klikasz na koncu hustawki na ktorej stoi beczka. Samolocik spadnie na hustawke ale nic sie nei stanie. Kazesz ludzikowi isc po niego, a nastepnie bierzesz go i rzucasz. Koniec. Co jest dalej nie zdradze :)

Skomentuj

dalej jest czwarty poziom, którego nie ma...

Skomentuj

Czaruję...
                                        X