Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Czy ktos gra w...

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

a ja mam skrzyke prywatną(mam w cenie abonamętu za internet)a nie zadna darmowa typu onet,o2,wp i też nic nie dostaje :(
    Co zrobić?? a bym se chętnie pograł

>>Piekny<<

EDIT:Już nie trzeba mi pomocy już sobie gram :)

Skomentuj

Kredyty sie przydaja jak Cie aresztuja. Wtedy za jednego kredyta mozesz uciec z wiezienia. Towar kupiony u dilera sluzy tylko i jedynie do dalszej odsprzedazy np. w swoim klubie lub pubie. Doladowac energie mozna wlasnie w klubach lub pubach. Przy duzej ilosci wchlonietego towaru przestaje on dzialac. Z tego zo zauwazylem np. piguly przestaja dzialac po 200 szt a hera po 50. Jak juz przestaje dzialac nawet heroina w szpitalu mozna dokonac detoksykacji. Po detoksie zabawa znowu od poczatku Klub mozna odwiedzic tylko raz w ciagu godziny czasu gry czyli 15min. czasu rzeczywistego.
      Pozdro
      Dexter

Skomentuj

http://www.thecrims.gag.pl/ polecam troche wiadomosci dla poczatkujących :)

Skomentuj

Jakies cuda sie dzisiaj dzieja na serwerze the crims. Moj klub zmienil nazwe i wogole ddziwy nad dziwami sie dzieja
          Pozdro
          Dexter

Skomentuj

Mi zezarło 900$ do KU**Y :[ i respekt z 29 do zera spadł :/ na szczęście po jakimś czasie respekt spowrotem wrucił ale kasa już nie :( AAArhrhhhhhhh :(

EDIT:
            "KILLING SPREE!
            A bunch of players where caught cheating and where sentenced to death by the mayor of Crim City. The cheaters where all killed very painfully and they suffered as much as one can suffer. Let this be a warning for all scumbags and lowlifes in this city. Beware!"
            Hehe chyba jednak mieli "małe" problemy

Skomentuj

ja tez dolączyłem - olsza1980
              Jak sie zaklimatyzuje to dolacze do gangu (jak mnie zechcecie):)

Skomentuj

na jakich serwisach macie pocztę??bo do mnie nic nie przychodzi...

Skomentuj

Zygmunt odezwij sie na GG. Zalatwie Ci login i haslo.
                  Ja mam konto u mojego providera. Astercity.
                  Pozdro
                  Dexter

Skomentuj

POwiedzcie jak najszybciej regenerować gościa ? Zapodaje mu po 20 browarów do tego jakieś dragi a jemu ledwo energia rośnie.Czasem jak zrobie za mocny mix to nawet maleje .

Skomentuj

gralem w to, nudne jak cholera. nie ma to jak stary dobry red dragon ino platny sie zrobil

Skomentuj

Yoshi, pora na detoks Gdy gosciu jest juz naszprycowany przestaja dzialac te slabsze dragi a pozniej nawet te mocne. Trzeba pojsc do szpitala na detoks zeby przywrocic stan pierwotny
                        Pozdro
                        Dexter

Skomentuj

gra chwilowo lub niechwilowo niw dziala:(
                          A juz bylo tak fajnie

Skomentuj

No czasami ma odpaly. I z gangu Cie wyrzucilo (albo sam zrezygnowales ??)
                            Pozdro
                            Dexter

Skomentuj

czasami po prostu stronka nie dziala i ma troche błędówjuz w samej grze(napady grupowe,kluby, własne budynki itd.-czasami są problemy), ale generalnie ta gierka to fajny pomysł

Skomentuj

e tam... już się zniechęciłem... teraz gram w snookera na wp

Skomentuj

Czaruję...
                                X