Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Clarion...

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Clarion...

Witam, czy ktos miał do czynienia z tym radiem?
    http://allegro.pl/show_item.php?item=45157804

Nie mialem ale ostatnio sie interesowałem Clarionem i niestety zrezygnowalem z tej firmy ponoc sa zawodne i nie trwale, to juz nie ten sam clarion co kiedys. Zakupilem Alpine i jestem bardzo zadowolony

Skomentuj

Domino, jestes w bledzie i to duzym clarion obok alpiny to najbardziej niezawodne radia smochodowe

Skomentuj

No, a ten konkretny model ma/miał go ktos?

Skomentuj

mialem go kiedys w samochodzie jakosc dzwieku przecietna co do opisu bardzo mocne hmm u mnie z 13 dostawał zadyszki ale wykonane bardzoi solidnie i niezawodne

Skomentuj

Dzięki, o to mi chodziło. Najważniejsze aby było niezewodne, bo na razie i tak będzie napędzac 10

Skomentuj

Rozwieje te bajki.Clarion jak i reszta w tych czasach poszedł na masówke.To może boleć,oj może.Ja tydzień temu właśnie sie pozbyłem....clariona!Nigdy więcej.Ufff....

Skomentuj

kup alpine

Skomentuj

o to mi chodzilo kiedys Clarion bym bardzo dobry ale teraz to masowa produkcja i niestety jakos poszla w dół tylko Alpine

Skomentuj

Masowowka, czy nie,- najważniejsze aby jakis czas pograło niezawodnie i w miarę dobrze. Nie jestem audiofilem (bo mnie na to nie stac , a na radio mam tylko 300, więc w tej cenie to i tak chyba będzie najrozsądniejszy wybor. A tak na marginesie, to do mojego auta i tak nie ma sensu nic lepszego pakowac

Skomentuj

Kenwood

Skomentuj

a dj sms jak zwykle swoje Kenwood jest dobry ale w porownaniu do alpiny czy clariona to .... ja mam Clariona DXZ948RMP dostalem go do przetestowania i wcale nie uwarzam go za masowke

Skomentuj

IMHO: kenwood jest do dupy

Skomentuj

Jeśli ktoś lubi słuchać cykania przetwornika to proszę bardzo,niech bierze clariona,szczególnie tego niższego.Za 300 zł to mam super radyjko używke.Moje kosztowało troszkę więcej ale było warto.I napewno na alpine go nie zamienie.Tomck, prawda?

Skomentuj

ja tam mam Panasonic 4x50W za 750zł... ale fajnie gra...

Skomentuj

Dj SMS, utopiona kasa,panasonic...szajs,ble.

Skomentuj

no ale co innego mogłem kupić w tej cenie?
                                  wiesz dla mnie to liczy się głównie Audio, a nie CarAudio...
                                  lepsza jakość w domu, niż w samochodzie!

Skomentuj

Dj SMS, wiem,wiem,voice kraft.Chcesz tanio?Kumpel na zieleniaku tym handluje..

Skomentuj

dj sms !!!!!!!!!!!!
                                      co miałeś kupić w tej cenie??
                                      stary!!!!
                                      alpine 9821RB ok 450zł i jeszcze by Ci na buty zostało.

Skomentuj

o kurde
                                        szkoda że wtedy forum nie znalem :(
                                        no ale trudno - w sumie nie jest tak źle tylko wyjścia na suba nie ma :(

Skomentuj

Czaruję...
                                        X