Nie mialem ale ostatnio sie interesowałem Clarionem i niestety zrezygnowalem z tej firmy ponoc sa zawodne i nie trwale, to juz nie ten sam clarion co kiedys. Zakupilem Alpine i jestem bardzo zadowolony
mialem go kiedys w samochodzie jakosc dzwieku przecietna co do opisu bardzo mocne hmm u mnie z 13 dostawał zadyszki ale wykonane bardzoi solidnie i niezawodne
Rozwieje te bajki.Clarion jak i reszta w tych czasach poszedł na masówke.To może boleć,oj może.Ja tydzień temu właśnie sie pozbyłem....clariona!Nigdy więcej.Ufff....
Masowowka, czy nie,- najważniejsze aby jakis czas pograło niezawodnie i w miarę dobrze. Nie jestem audiofilem (bo mnie na to nie stac , a na radio mam tylko 300, więc w tej cenie to i tak chyba będzie najrozsądniejszy wybor. A tak na marginesie, to do mojego auta i tak nie ma sensu nic lepszego pakowac
a dj sms jak zwykle swoje Kenwood jest dobry ale w porownaniu do alpiny czy clariona to .... ja mam Clariona DXZ948RMP dostalem go do przetestowania i wcale nie uwarzam go za masowke
Jeśli ktoś lubi słuchać cykania przetwornika to proszę bardzo,niech bierze clariona,szczególnie tego niższego.Za 300 zł to mam super radyjko używke.Moje kosztowało troszkę więcej ale było warto.I napewno na alpine go nie zamienie.Tomck, prawda?
Skomentuj