Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Clarion...

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Dj SMS, zawsze możesz linie do suba z domu pociągnąć...

Skomentuj

i znowu ten Voice costam?!?!
      no nie - nie chcę kolejnej kłótni!

[ Dodano: 2005-03-28, 20:42 ]
      bardzo śmieszne umberto... <rotfl>

Skomentuj

To nie kłótnia,co ty!Tylko takie poważne rozwazania.Jak poważni audiofile.

Skomentuj

Co Wy mi tu za syf robicie? Jak macie się kłucic to założcie sobie swoj temat :[
          Umberto, o co Ci chodzi z tym cykaniem i jakie to super radyjko masz za trzy stowki?

Skomentuj

UKA, a co tu twojego?Mam co mam,zainteresowani wiedzą.Na pewno TO nie jest masówka.A co do cykania...chyba wiesz jak przetwornik cyka?Nie?To kup clariona,szybko skojarzysz.

Skomentuj

Jak to co mojego? Ja założyłem ten temat i byłbym wdzięczny gdybyscie nie robili tu syfu. Jak masz pisac, to może na temat. Zauważyłem, że narzekasz najwięcej na syf na forum, a sam niezły rozpierdol tu robisz.
              Zastanow się co piszesz; masz za 300, wypas, ale nie powiesz co, buahaha. To po co w ogole piszesz?

Skomentuj

UKA, młody jeszcze jesteś,oj młody.Tyle tu Twojego co i mojego.
                Dołóż ze stówke do tej kasy i poszperaj na allegro.Tylko cierpliwie a nie pożałujesz.
                Jeśli interesuje Cie to co jest w środku a nie wygląd to wpisz w googla-becker.Wygląd może i kiepski ale przynajmniej złodzieja nie kusi.A gra napewno lepiej niż to co tu do tej pory wymienialiśmy.
                I nie bluzgaj.Przecierz to jam mam tu roz..... robić

Skomentuj

Czaruję...
                X