Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Piosenka "Global Deejays"

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Piosenka "Global Deejays"

Slyszalem dzisiaj w radiu piosenka na pierwszy rzut oka global deejays prawie ten sam bit tylko ze zamiast miast gosciu wymienia imiona dziewczyn orientuje sie ktos jaki moze byc tytul tej piosenki? Potem jest chyba taka stara przygrywka chyba takie slowa "gimme gimme gimme"

Chodzi o Shana Vinguarde - Gimme, gimme, gimme...
    Moim zdaniem...

Tak na marginesie: kto słucha Benny Benassi???

Skomentuj

Niestety to nie ta piosenka. Jest troche za szybka i caly czas spiewaja gimme gimme a tam to bylo tylko raz z takim starszym podkladem muzycznym. No nie wymawiaja imion dziewczyn <- to jest charakterystyczne (Natasha, Alisia itd)

[ Dodano: 2005-03-28, 15:34 ]
      spiewaja jeszcze cos takiego "rashion goes" i to jest chyba tytuł tylko na 100% tego sie tak nie pisze

PS. znam troche bennego

Skomentuj

Moze to jest ten kawałek Global Deejays - What A Feeling !!!tez cool !! niektore piosenki benego sa fajne !!!
        Pozdro

Skomentuj

A ja tam wolę global playboys - the sound of San Fransisco czy jakoś tak ;]

Skomentuj

Ludzie - ja mixuję Bennego!!!!!
            Komu na e-mail albo GG mixa podesłać???

Skomentuj

Dawaj dj Sms mi na mejla overclocker89@o2.pl

[ Dodano: 2005-03-28, 17:58 ]
              PozdroO

Skomentuj

proszę bardzo overclocker!!!

kto jeszcze?

Skomentuj

Ja prosze ;]
                  realchar@interia.pl
                  pozdro

Skomentuj

Proszę bardzo Tasior!!!

Sorki, pomyliłem się i wysłałem z konta mojego taty :P

Następnym chętnym z mojego

Skomentuj

Od 1 minuty mozna sluchac..... wczesniej a szczegolnie na samym poczatku niema zadnych przejsc miedzy mowa.... zrob przejscia na pcozatku bo inaczej to szczerze mowiac(poczatek) to kit
                      Pozdro
                      (to ma cie zmobilizowac do pracy nie odsunac....)

Skomentuj

A co do tej piosenki co poszukuje to mowili w radiu tylko dokonca nie uslyszalem wykonuje to jakas natash tytuł brzmial tak: "raszon go" tylko na bank sie tak tego tytulu nie pisze

Skomentuj

Dzięki Tasior za ocenę, jak będę miał czas to poprawię i na pewno poinformuję

kto jeszcze?

Skomentuj

zapodaj raz jeszcze ten utworek bo cos nie wyszlo doszlo domnie plik 100kb w mp3 i niedziala

Skomentuj

Dj SMS, niezły ten kawałek serio. Jakich progsów używasz ?

Skomentuj

Dj SMS, dawaj mi tez szymon1-18@o2.pl

Skomentuj

Nie no ja sie rozwale zara. Dzoszla do mnie piosenka ok 3mb mam ja w Outlook Express i teraz jak chce zapisac lub otworzyc zalacznik to niemoge napisy sa nieaktywne kto wie o co chodzi? Jak mam teraz ta piosenke zapisac i ja otworzyc na dysku?

Skomentuj

masz nieaktywną opcję otwierania załączników!
                                    wejdź w menu Narzędzia potem Opcje potem wybierz zakładkę Zabezpieczenia i odznacz opcję "Nie zezwalaj na zapisywanie coś tam coś tam..."
                                    i będzie aktywne

[ Dodano: 2005-03-28, 19:35 ]
                                    PS. używam EJay Techno2 <rotfl> i Traktor <lol>

Skomentuj

dzieki pomoglo. Zawsze moglem otwierac zalaczniki ciekawe czemu sie samo przestawilo.

Nawet calkiem dobrze cie to wyszlo. Ale stawiam 99% ze uzywasz programow komputerowych do tego. A nie osobnej elektroniki (slychać char znieksztalcenia)

Skomentuj

za te przekształcenia przepraszam, kiedyś kompresowałem utwór Bennego i tak sie niestety stało... może w przyszłości jakiś mixer, gramofon, itp... sobie zamówię

Skomentuj

Czaruję...
                                        X