Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

sklepy z głośnikami wrocław

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

sklepy z głośnikami wrocław

interesuje mnie gdzie znajde sklepy z głośnikami we wrocławiu bo będę na drzwiach otwartych politechniki i przy okazji bym sobie coś kupił najlepiej jak by były gdzieś koło politechniki jeżeli tam są, dzięki za odpowiedzi

ps. tylko chodzi mi o głośniki stx, tesla a nie jakieś hi-end

musze Cię zmartwić. we wrocławiu jest głosnikowa pustynia. najblizszy sklep to axel na dworcowej (mały wybór- ceny z kosmosu) albo zobacz na ul. ustronie(prostopadła do jednosci narodowej) jest tam firma salto- regenerują głosniki i mają kolumny stx'a, być może mają tez same głośniki stx.

ps. PWr rulez

Skomentuj

To może ja się podepne do tematu, może ktoś wie gdzie we wrocu kupić rdzenie ETD ??

Skomentuj

a gdzie kupić ziemniaki i marchewkę??
        prima aprilis !!! moderatorów proszę o usunięcie posta przed 2.04.2005

Skomentuj

O ja piernicze byłem ja w tym SLATO na ul.Ustronie 11 myslalem ze tam sklep będzie normalny, na stronie stx dumnie jest napisane dystrybutorzy wrocław SALDO. Jak tam poszedłem to mi uszy opadły, budynek taki poniemiecki obity obdrapany okna zaklejane i na tym napis SALDO. Wchodze do srodka a tam pełno porozpierniczanych starych glosników na pólkach i chłopek siedzi i je lepi do kupy. Drugi mnie zapytał co ja chce a ze glosnki STX kupić a on domnie kolumny nie glosnki same mowie, no to mowi on do kumpla no to kiedy bedziesz jechał do stx albo sie zamówi tel. on gada no za 4 tygodnie to mozemy cos pomyslec, a nie dodałem ze w srodku to takie polonczenie 2 pokoji i zejscia do piwnicy, i chłop kazał mi pytac sie tego co te strare regeneruje bo on cos wie. Powiedziałem mile dowidzenia i więcej moja naoga tam nie postanie. Nic chłop z głosników stx nie miał i ja bym zamowil na stxie to bym miał za tydzien a nie cos pomyslimy za 4. Pojechałem do ciotki do wrocka to tylko potem zalowalem ze stracilem 2 godziny na dojazd i 2 godziny na szukanie tego sklepu i jeszcze musialem kupic bilety

[ Dodano: 2005-04-10, 23:05 ]
          A www.eltaj.pl głosnki alpharda tez pisze dystrybutor wrocław ja tam poszedlem a tam mieszkanie w bloku ale nikogo nie było i takie moje przygody z wrockiem, skończyło się ze kupiłem głosnki alpharda bo tylko takie i te jeszcze gorsze mają na giełdzie w niedziele od około 9 do 13 obok dworca swiebodzkiego.
          Wszędzie był, wszytko widział, na wszystkim się zna...
          Wulgarny, przemądrzały to właśnie ja.

Skomentuj

hehe, odniosłem dokladnie takie samo wrażenie jak ty. jak wchodziełm do budynku to sie bałem zeby nie dostać jakąś spadającą cegłą, a jak juz gadałem z kolesiami co tam robią to sie bałem zeby od nich nie oberwać, bo zadawałem zbyt wiele "niepotrzebnych" pytań. cóż przymajmniej juz wiem ze to nie miejsce dla mnie...

Skomentuj

dziejok dobrze to okreslil "we wrocławiu jest głosnikowa pustynia" dostac jakies glosniki to chyba mozna tylko na gieldzie elektronicznej :/

Skomentuj

A zamponialem dodac ten na dworcowej bo tam są 3 sklepy elektryczne to jeden z nich powiedział mi tak ze STX-A nie ma ale zaraz zamowi jak mowi okej, a on za sluchawke i dzwoni ja go pytam a gdzie a on na ul.ustronie 11 to mu ładnie powiedzialem dowidzenia i wyszedlem
                Wszędzie był, wszytko widział, na wszystkim się zna...
                Wulgarny, przemądrzały to właśnie ja.

Skomentuj

On zawsze zamawia :) Z tesli i stxa nic nie ma ale zawsze moze zamowic :) We Wroclawiu ciezko kupic cos innego niz alphard i noname ale sa tez 2 firmowe sklepy Tonsila. Ceny w nich oczywiscie iscie Tonsilowskie. Maja tam duzy asortyment, od przetwornikow po subwoofery i kolumny roznych rodzajow. Poza tym jest jeszcze gielda elektroniczna w kazda niedziele (oprocz wiekszych swiat) gdzie mozna nabyc napewno: alphardy, nonejmy i inne smieszne nazwy, tonsile , ostatnio zaczely pojawiac sie tesle i stx chodz nie ma zbyt duzego wyboru. Jest takze punkt ktory soi od wielu lat gdzie mozna oddac swoje swoje stare przetworniki a oni dadza nowe lub wezma je do regeneracji. To wszystko jesli chodzi o Wrocław. Niby duze miasto a jednak pustynia glosnikowa. Dodam jeszcze ze jak by ktos sie pokusil o taki sklep to mysle ze zarobil by troche kasy bo w koncu to miejska nisza rynkowa :)

Skomentuj

Czaruję...
                  X