Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

program do przywracania danych

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

program do przywracania danych

Witam..Mam do was prosb czy mogli byscie zapodac jakims linkiem do dobrego programu do przywrcania danych po formacie.Bo mam jakies 2 ale zaden nie przywrca

EasyRecovery Professional

Skomentuj

Ja używałem Rstudio demówka jest darmowa ale przywraca jedynie pliki do kolko kB, pełną wersje możesz ściągnąć z muła albo czegoś innego. Niestety te programy raz działaja raz nie :/

Skomentuj

ten co ja podalem, odzyskalem nim kolo 20gb empetrojek i danych innych

Skomentuj

Ja swoim 40gb w 100% z jednej partycji a z drugieej ok 25%danych (dysk przez zniszczona tasme stracil kontakt z czescia pinow i stracil caly system partycji i plikow)

Skomentuj

raczej problemow wiekszych nie powinienes miec, jak cos to szukaj na www.centrumxp.pl/forum czy tez http://forum.ks-ekspert.pl/ lub http://forum.pcmaniak.pl , napewno znajdziesz wiecej informacji ew.

Skomentuj

zależy jaki to był format... jeśli szybki, to może coś odzyskasz, a jak nie, to musisz teraz z tym jakoś żyć...

Skomentuj

niektore firmy reklamuja sie ze sa wstanie odzyskac dane nawet po 7-io krotnym sformatowaniu dysku, tan program co polecam jest w stanie odzyskac wszelkiego rodzaju pliki

Skomentuj

dobrze jest też jeżeli czesto dysk defragmentowałeś....rstudio nie lubi fragmentów:/

Skomentuj

format byl szybki :]tylko jak pzywracam programem ktory polecil DeeJay_Sqter, to przywraca dana ktore tylko wyzocilem do kosza,ake ju po formacie:/

Skomentuj

on ma tam taka funkcje zeby skanowal dysk..
                      najpierw musisz wlaczyc skanowanie...
                      potem ci wyswietli wszystkie dane na temat ilosci formatowan i mozesz tam potem zobaczyc co mozesz odzyskac,
                      czasem posegregowne w oryginalne katalogi, czasem porozżucane

Skomentuj

Jeśli to był szybki format to powinieneś odzyskać większość danych np. Easy recovery ale tylko pod warunkiem, że dane nie zostały nadpisane.

Jeśli nadpiszesz w to miejsce jakieś dane to nawet specjalistyczne firmy tego nie odzyskają (lub odzyskają bardzo mało). Znam z autopsji, oddaliśmy w firmie dysk do ontracka i w cenie 8000PLN odzyskali tylko drobną część plików.

Skomentuj

Czaruję...
                        X