Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Skoda - pytania

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Skoda - pytania

Witam, poszukuje dokumentacji, danych na temat radia samochodowego montowanego w skodach "Skoda auto symphony" (najlepszy z tych co mają), dodam, że nie wychodzi nic przy użyciu google.pl

poza tym chciałbym się dowiedzieć: Jakie są zasady wstawiania radia w nowych samochodach - kiedy mogę wstawić swoje radio i system głośników (przed czy po upływie gwarancji)??. W skodach radio firmowe jest w panelu (tak mi się wydaje) --- czy można takie radio wymontować i wstawić zwykłe alpine itp. ????

zapraszam także użytkowników skody fabii do podzielenia się opinią o ich nagłośnieniu i ogólnie a aucie

z góry dziękuje za udzielone odpowiedzi

Wg mnie radio spokojnie możesz wyciagnąć i wstawić swoje (zastosuj przejściówke do kabli iso) a w razie czego to zawsze możesz poźniej wstawić znowu orginal

Skomentuj

Chodzi o to, że te radio to nie jest takie zwykłe tylko taki panel (podobny ma kolega w rocznej toyocie corolli) i właśnie nie wiem czy go w ogóle da się wyjąć

Skomentuj

radio da sie wyjac na 1000% mozesz wsadzic alpine clariona czy co ci sie tam podoba kup sobei ramke do skody i problem z glowy glosnik w aucie mozesz zawsze wymienic problem w tym by nie uszkodzic wizualnie samochodu to znaczy nie robic dodatkowych dziur

Skomentuj

Czaruję...
        X