Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Stara strona

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

pamiętam, tą stronkę - moje początki

Skomentuj

Oj pamiętam pamiętam. Pierwsza inspirująca stronka o souwooferkach :]

Skomentuj

tej stronki nie pamietam (bo mnie niebylo), ale kolumny flaszki pamietam

Skomentuj

jak dorwe mojego cd-ka od kumpla to mysle ze nie bedzie problemu tego na ftp-a wrzucic :) zreszta przecie pan is uruchomil stara stronke wiec tylko sciagac :]

Skomentuj

:) pamietam!! rany kupilem autko i nie chcialem nic kupowac gotowego bo za drogo wychodzilo:) no to jechane -> wyszukiwarka -> i 1st strona to bylo to!!:) i sie zaczelo:)

Skomentuj

eeehhh...
              wspomnien czar!!!
              pamietam jeszcze wczesniejsza wersje,z subem 55l na dwoch blekitnomembranowych 888(mam taki jeden glosnik do dzis),no i monitory na 888 i chyba gdwk 9/80 :)
              bedzie z 5 lat...

Skomentuj

3 lata juz nie ma tamtej stronki ?? jak ten czas leci.... a wydaje sie ze to bylo z tydzien temu...
                pozdrofka

Skomentuj

a ja myslalem ze to 2 lata minely :]

Skomentuj

a ja pamietam jeszcze dwie wersje wczesniej jak byla czarna niestety stracilem kopie jej ale poszukam piekne czasy

a kto pamietam subwoofer igoda na 2 x 888

[ Dodano: 2005-04-19, 17:32 ]
                    ps igod ja pamietam twoje kolumienki na bodajze klaksonie od malucha

Skomentuj

ja też pamiętam czarną stronke nawet mam na cd pozapisywane a to subik na 2x888
                      Załączone pliki

Skomentuj

Czołem. teraz to sie smietnik zrobil a nie forum . Taka jest moja opinia. Ja zanim pierwszy post napisalem to siedzialem i czytalem forum ( oj nie pamietam ile odslon wstecz ) Wypowiadali sie ludzie tylko wtedy gdy mieli naprawde cos do powiedzenia w danym temacie . Rozsadne edukacyjne wypowiedzi zajmowaly czesto caly monitor. Przez ten czas nastala anarchia nikt juz nie slucha dobrych rad mimo ze np yoshi o Łukasz ( pamietam wiele eksperymentow Łłukasza - tuby itd) SW wykonali od tamtego czasu wiele DIY i wiedzą ile edukacyjących bładów popełnili . Natomias goscie, "obczytani" goscie starają sie zabłysnac "doswiadczeniem" a ja siwieje. Tak było juz wiele odsłon tego fora . jak ktos ma pozapisywane kopie chetnie zassam by ponownie wracac do korzeni . lub jak ktos ma na plytach to tez piszcie - dogadamy sie !!!!!!!!!!!!!! ddjch@wp.pl

Łukasz. Czarna była tez chyba 4rta( patrząc w stecz. choc nie jestem pewien bo zasze po penym czasie zmnieniali forum :-(.
                        hehehe pamietam jak tatoturbo zaczynał hehehehe

Skomentuj

Czaruję...
                        X