Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

!~[ "Nowa" strona o takiej samej tematyce ]~!

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

!~[ "Nowa" strona o takiej samej tematyce ]~!

Nigdzie nie było napisane, że jest to zabronione, więc chciałbym wszystkich poinformować o nowym forum o elektroakustyce, czyli takiej tematyce jak diyaudio.pl, audiomania.info...

[center:2eafb4b54d]adres:
    http://audiofun.er.pl[/center:2eafb4b54d]

Zapraszam !!!

piętnaście podobnych stron i wszędzie ci sami ludzie...

Skomentuj

i te same konstrukcje...

Skomentuj

A można wiedzieć po co forum o takiej samej tematyce jak diyaudio.pl i audiomania.info ?

Skomentuj

no wlasnie... to wprowadza nielad lekki i rozproszenie materialow... moze tzreba pomyslec o wspolpracy a nie konkurencji?

Skomentuj

Zygmunt, jezeli ludzie by tego nie chcieli, to by sie wogole nie rejestrowali i olali na samym początku. Ale i tak może lista użytkowników jest podobna do diy czy audiomani [ no - nie w wielkosci :) ] .. to moderatorzy są w większości inni...

souL, no cóż... skoro i ludzie ci sami, to raczej konstrukcje wystawiają na wszystkich forach, na których sie udzielają. mi osobiscie nie zalezy na konstrukcjach, ale na ilosci wiedzy zgromadzonych w artykulach, ktore mogą sie przydać... czyli rzeczy bardziej praktyczne niż teoretycznie. Więc jak widzisz jest więcej artykułów, czy informacji przyklejonych niż zwyklych topiców.

SŁAWOMIR, mIKI, Przecież każdy ma prawo wyboru i sam decyduje czy będzie sie interesowal tym nowym forum czy nie.. jeżeli nie, to jego decyzja. Przecież było kilka/nascie propozycji związanych z DiyAudio.pl ... co do modernizacji, zmian... i co z tego wyszlo? doszkolo kilku moderatorów i na tym koniec, a wiekszość ludzi uważających sie za wszystkowiedzących [bez urazy dla nikogo] dalej marudzi ze poziom forum jest niski, skąd posty typu "bylo... od czegos jest wyszukiwarka"... albo "wez idz z tego forum, debilu"... przynajmniej czytajac niektore wypowiedzi moze wyciagnac wnioski, ze ktos wlasnie w taki sposob chcial napisac... bo to co ja napisalem to nie jest doslownie...

Skoro to forum cieszy sie dość dużą popularnością, jest duże zainteresowanie, to czemu niby nie ma być konkurencji? to przecież nie jest nic złego.. tak samo jak powstała Audiomania.info, tak teraz powstało AudioFun.... Przecież gdyby nie było ludzi, którzy chcieliby stworzyć coś takiego, to teraz nie byloby tego tematu... A jak widać w ciągu miesiąca funkcjonowania ktoś to forum odwiedza.. moze nei cieszy sie jakąś wielką popularnością, i statystyki nie są porażające.

Pozdrawiam :)

I przepraszam za wypracowanie.. tak mi sie napisalo :P

Skomentuj

Ja nic z tego nie rozumie.Co komuś przeszkadza nowe forum?Jak nie pasi to niech nie zagląda i po sprawie.Po co durne teksty wypisywać.Ja nie stronię od audiomani,diyaudio i audiofun i kilkunastu innych.
              Digital dał tylko info,kogoś zabolało?Fakt jest taki że diy podupada a nie każdemu audiomania pasi(bez obrazy).Ponadto jest grupa ludzi którzy chcą mieć własny kąt,czy to jest złe?Trochę powagi Panowie bo ktoś w to włożył dużo pracy i chęci.

Skomentuj

a ja mam inne strony gdzies... nigdzie sie nie wybieram (moze to zmartwic co poniektórych )

Skomentuj

umberto, ono tak podupada od jakiegos czasu i mam wrazenie ze tak bedzie wiecznie. "Zanim gruby schudnie to chudy juz umrze." :)

Skomentuj

TatoTurbo, nie kracz :) bo wykraczesz jeszcze

Skomentuj

ja bron boze nie mam nic przeciwko, naturalnie sam bylem juz kilka razy na tym forum i ciesze sie ze powstaja! mailem na mysli tylko to zeby moze jedno bylo uzupelneiniem drugiego, bo po co klonowac? zgadzam sie ze przydalybysie zmiany... np nowe dzialy ktorych wszyscy sie domagaja...
                      pzdr

Skomentuj

Dobrze ze powstaje konkurencja, poniewaz forum aby nie stracic userow powinno sie rozwijac :] i przerastac konkurencje.

Skomentuj

co tu ku&^%$^% klonowac ...jak na tym forum piszecie tylko o stx'ach?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111

Skomentuj

mIKI, my nie klonujemy.. artykuly przewaznie sa pisane od poczatku.. a ze o podobnych rzeczach to normalne, bo niektore informacje poprostu powinny byc... ale sa tez takie, ktorych nie ma na audiomani czy diyaudio...

TatoTurbo, haha :) to akurat prawda, i nie byloby to zle, jezeli caly czas nie byloby o tym samym

umberto, ale spokojnie :) ... bo pierwsza twoja wypowiedz w tym temacie byla... ekhm.. troszke nerwowa :) ... ja tam rozumiem, ze co niektórzy będą bronić sie przed AudioFun... jednak staram sie wytlumaczyc o co mi biega i po co wogole to forum powstalo...

To chyba na tyle narazie :P

Skomentuj

digital zgadzam sie ze wszystkim co napisales, nie mowilem konkretnie o http://AudioFun.er.pl ale ogolnie o nowych forach.
                              pzdr wszystim

Skomentuj

proponuje zmienic naze forum z diyaudio:) na diyStxOnly:)

Skomentuj

micsta1, a wiesz co ja ci powiem zamien se MUZG na nowy :]

Skomentuj

EDIS chlopie zal mi cie:)

Skomentuj

a ja proponuje zakupic slownik kazdemu z was lub wrzucic tutaj do downloadu..... jezus........ MUZG! ...

Skomentuj

Czy Diyaudio się sypie? no nie wiem jak dla mnie to się trzyma i miejmy nadzieje bedzię się trzymać.
                                        Myślę, że nowe forum AudioFun bardzo się przyda co prawda jest jeszcze w fazie niemowlęcej ale i tak można tam bardzo wiele znaleźć nie będe pisał co bo każdy może wejść i sam się przekonać. Jest tam wiele artykułów, download, ShoutBox:), przyjazna atmosfera-- nikt się nie kłuci, nikt nie wyzywa, dział "Własne konstrukcje" i wiele innych
                                        Zapraszam www.audiofun.er.pl :)Pozdowionka)

P.S. ale mi się spać chce

Skomentuj

Czaruję...
                                        X