Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

paka basowa

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

paka basowa

potrzebuje jakis opis jak zrobic kolumne pod głowe basowa.chodzi mi o kolumne 300-400W.wiem ze to forum bardziej o naglosnieniu samochodowym ale chyba wiecie jak zrobic zwykla kolumne do gitary basowej:P tzn chodzi mi glownie jak polaczyc glosniki zeby sie nie zjebalo wszystko.albo jakis link chociaz podajcie

z gory dzieki

zle trafiles... to nie jest absolutnie forum car audio chociazczasem schodzi na jego temat... natomiast jak polaczyc glosniki hmm no po prostu tak aby sie polaryzacja zgadzala...napisz dokladniej o co ci chodzi bo twoja wypowiedz jest strasznie chaotyczna

Skomentuj

mowisz-polaryzacja a ja ni choler nie wiem o co chodzi, wiem ze potrzbna jest jakas zwrotnica i co jeszcze?

kompletnie na tym sie nie znam i w sumie moze nie powinienem sie za to brac, ale mysle ze troche taniej by to wyszlo.

Skomentuj

O kurcze ale napisałeś. Nie no kurde przeczytaj strone główną... ja bym ten topic od razu wywalił.

Skomentuj

No widać że się kompletnie nie zansz, wiec chyba bedzie lepiej jak kupisz sobie jakies combo. Pozdro

Skomentuj

Zamieszczone przez Aurox
            No widać że się kompletnie nie zansz, wiec chyba bedzie lepiej jak kupisz sobie jakies combo. Pozdro
            A nie lepiej jak poczyta strone glowna i moze wowczas na jakis pomysl wpadnie, a moze cos zrozumie. Tu jest strona DIY.

Skomentuj

a powiedzcie mi czy np jezeli chce sklecic powiedzmy 4x10" eminence pod gitare basowa to jest do tego potrzebna zwrotnica, czy ewentualnie cos jeszcze?

Skomentuj

Zwrotnicy nie będziesz potrzebowal, bo do gitary zestaw jest jednodrożny. Potrzebny bedzie piec (wzmacniacz gitarowy).

Skomentuj

ale potrzebny bedzie filtr nazywany preamp`em

Skomentuj

a no to loosik, za głowe nie bede sie brał:P dzieki

Skomentuj

Czaruję...
                    X