Znacie może jakieś adresy www sklepów które w przystępnej cenie sprzedają monitory na głośnikach Tesli? Chyba że jest ktoś chętny i mi takie zrobi... <lol>
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Monitory na głośnikach Tesli
Collapse
X
-
Zastanawiam się nad tymi tawo 202 ( http://allegro.pl/show_item.php?item=48597560 ). Tylko ta kopułka alpierdowa :/. Wie ktoś może jak to gra?
Skomentuj
-
takie konstrukcje nalezy przyjąć z dobrodziejstwem inwentarza albo wogóle sobie odpuścić.... kupujesz kolumny za 350zł i na starcie musisz w nie wpakować 150zł.... i juz cena robi się mało atrakcyjna 500zł a jeszcze przesyłka kolumn przesyłka głośników i mamy juz 550zł. okaze się jeszcze że zamiast prawdziwych arnów siedzą tam te hanseny i wogóle lipa kolejne 70zł za tesle.... jak juz to wszystko wymienisz dojdziesz do wniosku że ta płyta 10mm tez jednak jest jakaś dupna wpada w wibracje i do niczego się nie nadaje i robisz nowe budy.... i z monitorków zostały ci konektory głośnikowe :P zrob albo od A do Z sam albo zleć to komuś kto ci zrobi to poządnie (jeszcze nie widziałem poządnych kolumn z tych firm co wyrosły z nikond)
Skomentuj
-
Tannoye odpadają bo ja słucham hh więc raczej ten 13cm głośnik bez wsparcia suba se nie poradzi. Ja szukam właśnie takich monitorków które bez wspomagania suba wydobędą chcociaż trochę basu a te TAWO na 18cm tesli (tesla tam jest napewno bo mi gościu jeden gadał) może jako tako zagrają. Zresztą za 350 tannoyi nie kupie.
Skomentuj
Skomentuj