Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Sound Blaster 5.1 Live !!!

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Sound Blaster 5.1 Live !!!

Napewno niejeden z was bawił się kiedyś takim programem jak Traktor DJ Studio!!! i tu zaczyna się mój problem, czy ktoś wie jak skonfigurować tą kartę aby można było odtwarzć dzwięk z pierwszego DECK-A a w słuchawkach mieć podsłuch na drógiego !!!!! czy jest możliwość wogóle zdziałać coś takiego !!! jeśli tak to proszę o dokładny opis !!! z góry dzięki pozdro Mati_p :):):):):)

pewnie ze jest taka mozliwosc konfigurujesz przenie kanały na główne a tylne na odsłuch po tył podłanczasz słuchawki potem odpowienio ustawiasz co ma być gdzie otwarzane powiedział bym ci dokładnie ale nie wiem jak wersja traktora a każda ma inaczej

Skomentuj

sciagnij sobie DSS Dj lepszy program... problem mozna rozwiazac w podobny sposob ja korzystalme np z dwoch kart jedna dziala jako odsluch, a druga jako suma

Skomentuj

ustaw sobie sb na 4 kanaly (przod i tyl) na przodzie masz 1 deka na tyl drugiego (wystarczy podpiac slychawki na tyl :) )

przynajmniej u mie to dzialalo :P

pozdro

Skomentuj

Mój traktor wygląda mniejwięcej tak !!!!!!

jestem kompletny laikiem w tych sprawach !!!! co tu trzeba zrobić ?????

Napiszcie co trzeba dokładnie ustawić !!! bardzo mi zależy !!!
          P.S bawiłem się dwoma kartami tzn. tą zintegrowaną na płycie i SB 5.1 ale dzwięk leciał tylko z tej która była włączona !!!! jush niewiem co mam zrobić !!!! wszyscy mówią że się da ale te informacje za bardzo mi niewystarczają !!! z góry dzięki pozdro mati_p :):):)

Skomentuj

traktora masz ok ustawionego w ustawieniach karty włacz 4 speakers, tam gdzie masz zasłonięte oknem setup trzeba ustawic co idzie na odsłuch a co nie co to za wersja traktora 2 ile ? i skąd to ściągłeś

Skomentuj

Traktor 2.6.1 !!! tego traktorka qupel mi pdesłał !!! jeśli chcesz to mogę ci go na pocztę wysłać !!!! wkońcu się z tym uporałem wszystko śmiga jak należy !!!! dzięki bez waszej pomocy nic bym niezdziałał !!! wielkie dzięki i jeszcze raz pozdro mati_p

Skomentuj

Czaruję...
              X