Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

jakie glosniki co auta na tyl do 350zl??????

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

jakie glosniki co auta na tyl do 350zl??????

witam!!
    mam teraz zestwa hertza 165mm ma jej na tyle bo nie weszly mi na przod ale postanowilem cos wykombinowac zeby weszly moze panel jakis zrobie.chcailbym doradzic sie was jakie glosniki kupic zeby dawaly tak wiecej basu bo suba do auta nie bede dawac bo czesto przewoze zeczy i problem bylby z wyjmowaniem i wkladaniem to sub odpada.wiem ze nie uzyskam ostrego basu z takich zwyklych glosnikow ale jest pewnie jakis dobry model co jaks tam daje wiecej basu od innych modeli.srednica to do 25cm ale to juz max najlepiej cos z 20cm i doradcie czy 3 drozne kupic czy jakis zestawik.
    moje gg:4907544
    POZDRAWIAM!!!!!!!!!!

Na półke nic nie wstawiaj, jak chcesz mieć dużo basu to zrób jednak suba np. na hertz es 250. Jak będziesz wkładał większy ładunek to po prostu odłączasz suba i go wyjmujesz. Postaraj się zrobić przód na tych hertzach (jakieś dystanse zrob z mdf).

taka moja mała rada ..

Skomentuj

a ja bym powiedzial zeby zaczac od zrobienia przodu do porządku. Zrobić dystanse wygłuszyć drzwi i wtedy zdecydować czy chcesz więcej basu. Wkońcu to 165 mm średnicy i basu troche będzie. Co to za model hertza? 3 - way?. Jeśli tak to szkoda że nie odseparowany.

Skomentuj

zgadzam sie z przedmówca.
        odseparowany koniecznie, i koniecznie dobry przód. tyłu wcale nie robić.

Skomentuj

Czaruję...
        X