witam mam glupie pytanie. jakich dzwiekow nie lubia koty? mam taki problem ze jakies dachowce bezpanskie chodza mi i niszcza ogrodek;/ nie ma nawet jak posiedziec z laska bo jak wiatr powieje to sieka jest;/ tak sobie pomyslelem ze moze da sie je odstraszyc jakimis falami dziwkowymi? jest to realne?;>
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
glupie
Collapse
X
-
może nagraj szczekanie jakiegoś groźnego psa?? Chociaż prawdziwy pies biegający swobodnie byłby bardziej skuteczny... jamniki są bardzo cięte na koty, do tego mało jedzą, mają krótkie futerko (to jest ważne wiosną i jesienią), ale niestety niektóre (a właściwie to większość) są wredne i często szczekają...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Daniel"...moze da sie je odstraszyc jakimis falami dziwkowymi..." hahahah Sory nie moge .. hahahaha .. Fale Dziwkowe.. b000hahahahha
a co do pomocy, no to kup sobie Amstaffa :), ja mam i juz zagryzl pare kotow jak weszly na podworko, juz wiecej nie wchodza.. hehe:), a i nie szczeka tak duzo jak jamnik,no a jak juz zaszczeka to nie tak drazniaco jak jamnik lub inny kundelek :), no i nie szczeka jak nie trzeba, przynajmniej moj Amorek :)hehe. Polecam tego psa!!
Skomentuj
-
mIKI, kurcze zebys troszke bliżej mieszkał to mam na "wypozyczeniu" ladnego rodwailera :) Mój puszek waży 74 kg i jest naprawde skuteczny na koty! Kiedyś moj kuzyn (7lat) dla zabawy wrzucil kota do kojca.........niewiele, niewiele zostalo :P
Przynajniej byś karmil bydle przez tydzien :)
A tak poważnie, to rzeczywiście smieszna sprawa ale jak klopotliwa....
Skomentuj
Skomentuj