Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

[ [url]www.diy-audio.tk[/url] ] Ruszyła stronka o moim DIY !!!

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

[ [url]www.diy-audio.tk[/url] ] Ruszyła stronka o moim DIY !!!

Właśnie ruszyła moja stronka podsumowująca i opisująca moje praktyczne doświadczenie w dziedzinie Do-It-Yourself Audio. ;]

>> www.diy-audio.tk <<

Zapraszam serdecznie do odwiedzania i przesyłania dalej tego linku oraz do wpisywania się do księgi gości i oceny sprzętu,

Stronka wymaga jeszcze uzupełnienia niektórych działów ale większość informacji zostało już zawartych

pozdrawiam, Kuba :)

cos nie zabardzo zdjecia sie ładuja

Skomentuj

cos nie za bardzo ta strona dziala :)

Skomentuj

radioaktiv, wszędzie, oprócz galerii, masz odniesienia do plików z Twojego dysku na kompie, popraw to

Skomentuj

cos nie za bardzo ta strona dziala :)
          sprecyzujesz?

[ Dodano: 2005-05-04, 11:04 ]
          faktycznie wielki błąd, nie zauważyłem, dzięki, już poprawiłem, ze zdjęciami nadal niewiem co jest nie tak, musze napisać maila do elektrody

Skomentuj

umie zdięcia dziłają ok tylko opuść troche nizej te linki pod wzmacniaczem na górze bo wzmak zakrywa częściowo je

Skomentuj

nie wiem czemu ale ta strona wogule mi nie dziala :/

Skomentuj

pol888: w ogole sie nie wlacza? to juz musi byc konkretny problem u Ciebie, na serwerze wszystko jest ok

Skomentuj

u mnie nie dzialaja linki.... nie wiem ale raczej nie jest to wina przegladarki ale korzystam z Opery dobra juz jest spoko... na operze linki sa niewidoczne tylko takie kreseczki sa ale dzialaja dopiero na IE jest normalnie

Skomentuj

radioaktiv, Podnieś wyżej to logo bo zasłanie linki (galeria itp..) ale to tylko występuje na Firefoxie bo już w IE wszystko jest dobrze.

>>Piekny<<

Skomentuj

Czaruję...
                    X