Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

CO zrobic aby sie pozbyc durnych postów,chociaz spróbowac

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

CO zrobic aby sie pozbyc durnych postów,chociaz spróbowac

Witam
    proponuje zrobienie linku tu na forum nad kategoriami o nazwie "Zanim załozysz posta,KONIECZNIE przeczytaj"
    tam by byly zawarte informacje jak:
    jak poprawnie napisac posta czyli :
    Opisac np problem
    napisac
    czego ktos oczekuje
    ile ktos ma na to pieniedzy
    jakiej muzyki ktos slucha
    do kina do muzyki
    w jakim duzym pomieszczeniu
    czy:jakosc?cena? pol na pol?(zapomnialem jak sie to nazywa)aa kompromis
    pozdrawiam...poziom forum spadl juz naprawde nisko a jest to moje ulubione forum,na ktorym 14.05.05 bede juz równe 5 miesiecy...

To i tak nic nie da bo nawet artukułów nikt nie czyta a co do piero takiego "regulaminu" ... PozdroO

Skomentuj

Tasior, pomysł moze i dobry ale 99.9% nowych userów nie czyta niczego tylko odrazu
      wali postami w stylu:
      Mam głośnik Extrim devil 999,podajcie mi wymiary obudowy i basowego reflexa i najlepiej zeby było ich 10 i żeby bas był czysty i powalający......a najleepiej jak byście mi zrobili tą obudowe bo mi sie nie chce......
      Poprostu tak jak Overclocker, zauwazył nic by to nie dało,musiało by to wyskakiwać przy pisaniu każdego posta.....(nie wiem czy to możliwe,nie znam sie na tym).

>>Piekny<<

Skomentuj

a nie mowcie ze nie lubicie nowych userow czasem zjechac ,
        fala :-)

Skomentuj

durke.... jak ja cie zaraz zjade to ty stracisz cnote nawet

Skomentuj

oj Tasior Tasior,mniej pisz więcej myśl...

Skomentuj

Tasior, ja bym sie tak nie bulwersował na twoim miejscu, nie obraź sie ale przypomnij sobie swoje pierwsze posty na tym forum.

Skomentuj

jak by posty byly normalnie sformulowane to nie trzeba by bylo nikogo jechac.Tylko spokojnie wytlumaczyc,pomoc.Tak jak Piekny, pisze musial by wyskakiwac regulamin przy kazdorazowym pisaniu posta:]

Skomentuj

a zauwaz ze ja w moich postac niepuszczalem glupot,oj niepuszczalem :)

Skomentuj

Ja bym proponował coś takiego jak na elektrodzie-to co zaznaczyłem na czerwono,skoro tam to jest zrobione to co za problem żeby takie coś u nas zrobić?-podkreślam że nie znam się na PHP i moge pisać farmazony w tym momęcie

Skomentuj

no jak by sie dalo to umiescic bylo by GIT:]

Skomentuj

lepszy bylby jakis POP UP z czcionka 72 :P albo takie cos tylko odrobine wieksze litery i na czerwono... albo ! mam lepszy pomysl.. jak sie da wyslij to wyskoczy cczy napewno przeczytales artykóuly i regulamin :P

Skomentuj

A ja proponuje umieszczenie wzorem audiomani „wykrzyknika” przy każdym poście – umożliwiającego szybkie zawiadomienie moderatorów o „durnym wątku”. W ten sposób odciążymy moderatorów i usuwanie niepotrzebnych śmieci będzie przebiegało sprawniej.

Skomentuj

"Zanim załozysz posta,KONIECZNIE przeczytaj"

Na tej stronie jest dział tematyczny oraz FAQ więc jak ktoś chciał przeczytać to przeczytał a co do formułowania pytań - źle napisze dostanie złą odpowiedz - jego problem.
                            Proponuję nie czytać głupich postów, albo na nie nieodpowiadać jeśli komuś się nie chce i już!!!!!! Jestem na tej stronie praktycznie od początku, siedziałem na modemie jak było jeszcze itt i jakoś nigdy mi to nie przeszkadzało a zawsze przychodzili nowi i chcieli robić porządek na forum - ono nie jest Twoje i jak niechcesz to nieczytaj.

Skomentuj

Była o tym mowa już.. i jakoś dużo sie nie zmieniło, doszli tylko moderatorzy...
                              To co proponuje Piekny jest ok, ja jestem za tym:)

Skomentuj

Tasior sam zalozysz temat nic nie warty tylko łacze zaoycghhasz :P

jak niechcesz czytac badziewnych postów WRZUC MONITOR DO WANNY WYPEŁNIONEJ WODĄ :P

Skomentuj

aha czyli bronicie etgo zeby ludzie pisali non stop a jaki glosnik a jakie PUDLO .... no coz myslalem ze chcecie podniesc poziom no ale coz.... btw niejestem nowy.. jestem tu 5 miesiecy i zaczolem sie udzielac o miesiaca... 4 meisiace CZYTAŁEM .....(z wyjatkami na odpowiedzi niezwiazane audio,kilka pytan co niebylo w artykulach)

Skomentuj

Tasior, ja na forum jestem juz około 4 lat albo i wiecej, i musze przyznac, że pojawia sie coraz wiecej durnych postów, ale nie to żeby kiedys ich wogule nie było. Poprostu wiecej ludzi ma dostep do neta, czego skutkiem jest, że wiecej ludzi trafia na ta strone i odrazu che miec wszystko podane... niestety niektorych nie zmienisz niezaleznie jak wielkimi literami napiszesz zeby przed zalozeniem pierwszego postu przeczytali FAQ to i tak 99% ludzi tego nie zrobi, bo jak ktos ma troche oleju w głowie to i tak zapewne znajdze odowiedz na swoje pytanie przegladajac to co jest w artykulach na stronie lub było poruszane na forum. Innym sie poprostu nie chce i nic prawdopodobie tego nie zmieni, i z tego powstaja posty typu mam głosnik firmy xxx i chce zrobic "subłufer" tak zeby dobrze nap**** a bede go zasilal z 30W unitry . Starania by ograniczyc tego typu posty są jak najbardziej na miejscu ale nie licze by udało sie jakim kolwiek sposobem wyeliminowac takie zjawisko, chyba tylko jakis test sprawdzajacy wiedze przed napisanie m pierwszego posta by pomogl

Ufff ale sie rozpisałem

Pozdrawiam

Skomentuj

http://crsound.civ.pl/posting.swf

Skomentuj

Tak myslalem o tym ale watpie ze ktos sie tego podejmie... taki test ze jak ktos chce napisac post to pierwszy raz mu wyskakuje ze jesli przeczytal faq i artykuly to odpowie na 90 % pytan jesli nie to ma przeczytac i jeszcze raz spróbowac....

Skomentuj

Czaruję...
                                        X