Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Telefon komórkowy z dobrą baterią

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Telefon komórkowy z dobrą baterią

Planuję kupić telefon. Nie ma to być najnowszy model ani żaden wypasiony sprzęt. Chodzi mi tylko o to aby można było z niego pogadać i czasem jakiego smsa napisać.
    Ostatni telefon jaki miałem miał zje**** baterię która trzymała ok. 7 godzin !!!
    Dlatego czy znacie jakieś dobre telefony, w których bateria naprawdę dobrze trzyma?

nokia 6310

Skomentuj

Nokia 6310i

Skomentuj

Nokia 3510i trzyma 9-12dni zależnie od tego ile gadasz

Skomentuj

No własnie słyszałem o tych Nokiach że podobno bardzo dobrze trzymają

Skomentuj

Kocur, Dobrze słyszałeś,sam miałem 3510i i trzymała 9 dni z gadaniem i graniem a 11 kiedy niec na niej nie robiłęm.
            Fakt telefon ciut przydużawy,wyświetlacz ma niską rozdzielczość,ale jak piszesz że nie potrzebujesz bajerów to powinien ci pasować.
            Ewentualnie z bardziej nowszych to polecam 6610 trzyma 7 dni przy częstym gadaniu a 8 dni bez gadania-ma ją oecnie mój starszy i wież mi gada bardzo dużo bo nie chce mu sie pisać SMSów

>>Piekny<<

Skomentuj

mam 6610 trzyma mi to roznie... chociaz troche radia slucham ale cichutko ... jednak 6310 trzymala mi lepiej

Skomentuj

Kudłaty, Prawda na radiu albo głośno-mówiącym bateria szybko bardzo zżera,ale Kocur, mówił że nie potzrebuje tel. z bajerami więc nie podejżewam żeby słuchał radia.

Skomentuj

3510i 9 dni przy normalnym użytkowaniu. Chociaż jak pojadę do rodzinki, gdzie jest słaby zasięg to trzyma 4 dni.

Skomentuj

okolo 14dni- Nokia 3120

Skomentuj

wisnia chyba troche przesadziles... z jakim aku ?? wiecie a moj ericsson t-10s to normalnie ze 3lata jak byl do ladowarki na stale wlaczony

Skomentuj

Siemens A52 - 7-8 dni.

Skomentuj

wisnia chyba troche przesadziles
                          telefon ma miesiac, najkrotszy okres trzymania baterii to 8dni.... przeciez nie musze wam tego tu udowadniac... kto sie zna wie jakie sa NOWE baterie w nokiach... w 3510i jest jeszcze ta stara i ile trzyma...

Skomentuj

ja tam mam stara nokie 3330 z baterią 2Ah i trzyma z gadaniem ok 10 dni a z minimalną ilością pewnie z 14 dni ale nie sprawdzałem bajerów nie ma i jest dosyć pancerna

Skomentuj

ja mam obecnie dość leciwego Philipsa Fisio 620 który ma baterię zaledwie 570 mAh (widziałem na allegro bardziej pojemne) i wytrzymuje do ośmiu dni. Nie rozmawiam za dużo, smsy czasem wysyłam... ostatnio zapomniałem gdzie zostawiłem ładowarkę, bo tak długo nie była mi potrzebna... :)

Skomentuj

6310i rządzi
                                Rekord to 21 dni.I naprawde nie miałem pomysłu gdzie jest ładowarka.No ale teraz ma 4 lata i po 10-12 dniach pada.Ale i tak jestem zadowolony,na dniach dostanie nówke baterie made by nokia i znów bede szukał ładowarki.Telefon legenda.I nie chce innego.

Skomentuj

Na pewno coś wybiorę. Aha, a mam jeszcze takie jedno pytanko. Można oczywiście dokupić jeszcze lepszą i pojemniejszą baterię. Tylko że słyszałem że na rynku jest dużo podróbek i taka bateria nie będzie chodziła lepiej. Macie jakies doświadczenia z danymi firmami?

Skomentuj

Wmojej 3510i jest jeszcze ta starsza bateria Li-ion BLC-1 qumlep miał BLC-2 i trzymała mniej niż moja, tylko niewiem czy dobrze sformatował. Bo ja zawsze ładuję jak bateria całkiem padnie. Jaka pojemność to Ci nie powiem, bo na 100% oryginalną baterię mam, bo telefon zesklepu, ale na baterii nie pisze - może gdzieś w instrukcji.

Oryginalnej baterii nie kupisz, chyba że od kogoś. Nawet jeżli dostaniesz oryginalną nokii, to są one produkowane gdzie indziej i nie są już tak dobre jak te, które są dołączane oryginalnie do tela.

Skomentuj

nie zdziwcie sie ale moj poprzedni telefon MOTOROLA T722i trzymala 7-8 dni!! czesto gadalem gralem i smsy pisalem. jak lezala to dochodzilo czasem nawet do 10dni! :]

teraz mam Siemensa CXT70 i kibel. jak sie bawie to 3 dni max...

Skomentuj

Właśnie co do baterii to motorolek nie lubię. Kiedyś miałem T2288 wypas, pierwszy telefonik normalnych rozmiarów, bateria trzymała 6 dni a po roku czasu coraz mniej i mniej aż wkoncu zeszło do 4h. Niewiem jak jest teraz z nowymi - bo nigdy nie kupię już więcej motki.

Skomentuj

Czaruję...
                                        X