Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

To Polska rozpętała wojnę... :/

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

To Polska rozpętała wojnę... :/

Powiem wam tylko że się oburzyłem strasznie po przeczytaniu tego artykułu...

http://www.ozon.pl/tygodnikozon_2_11_88___1.html

Pociesza mnie jedynie fakt iż Bush podobno zadeklarował że przypomni Putinowi prawdziwą historię.

Pzdr

Mam nadzieje,że to tylko głupi żart :0

Skomentuj

Tak tak panie, to jest kure.....two na maxa. Zauważ jak powoli i po cichu cały czas zmienia się historie. Zmiany w podręcznikach szkolnych, do tego jeszcze współczesne pokolenie matołów którzy do nauki się nie garną. Obawiam się że za kilkanaście lat młodzi ludzie będą twierdzić że to polacy zaatakowali niemcy że jesteśmy odpowiedzialni za holokaust, hitler to był normalny człowiek a nie bydle jakieś.... ech szkoda gadać.

Skomentuj

Mam nadzieje ze to tylko jakies bzdety, bo jak nie to putin i cała jego zgraja niezle sie zbłazni na forum miedzynarodowym.
        A co do pomysłu na to że Polska maiała by rozpetac II wojne to trzeba byc naprawde ograniczonym i dosc głupim jednoczesnie by zawziecie twierdzic ze tak było

a wogule to na takich to szkoda słow...

Skomentuj

Witam,
          Nie przejmujcie się, prawda powinna się obronić. Putin, to przecież moskal. Zainteresowanych odsyłam, na przykład do "Pana Tadeusza". Moskwa, to ciemnogród, nie od dzisiaj. Niezależnie od tego kto rządzi na wschód od nas, to na pewno, nigdy nam nie zapomną, że w zeszłym wieku podczas Cudu nad Wisłą, zatrzymaliśmy czerwoną zarazę. Kiedyś, wcześniej, inny sławny Polak i Polacy też pomogli uratować Europę przed tatarami. Pomimo, może i pewnych wad, możemy być dumni, że jesteśmy Polakami. Pomijam tylko, tych sprzedawczyków, co zarządzali nami podczas 45-ciu lat socjalizmu(nie)realnego.
          Pozdrawiam, Piotr01

Skomentuj

Piotr dobrze pisze, dodam jeszcze że polske od zarania dziejów prubuje się stłamsić na wszelakie sposoby, bylismy atakowani ze wszystkich stron jak do tej pory nie daliśmy się i myśle że nadal tak będzie.

Skomentuj

ale wy jestescie zakreceni ten artykół to zart - taki ajk nastepny "kieres współpracował z IPN" :)))) hehe rusofobowie jedni...

Skomentuj

LOL przecież to są same bzdury

Skomentuj

Yoshi taa, dokładnie o to chodzi żeby wszyscy myśleli że to bzdury.

Skomentuj

ta... poczytajcie dokładnie tą stronkę...

Skomentuj

No fakt ta stronka to jakiś bzdet :P

Skomentuj

Wszystko się okaże 9tego..... :)

[ Dodano: 2005-05-09, 14:18 ]
                        Radzę poczytać sobie wiadomości na onecie - Jaruzelski dostał medal...

Skomentuj

nic takiego nie powiedzial, ale swoja droga to temat nie jest bez sensu, bo prawde trzeba glosic i przypominac ciemnota w Europie zachodniej i USA, niby tacy madrzy a w Stanach kiedys zrobili manifestacje potepiajaca polskie obozy...
                          Ciekawy jestem jak sie sprawa rozwinie z wypedzonymi Niemcami, jesli oni zaczna wygrywac to i zaczna wygrywac Polacy a odszkodowania jakie by musialy nam szwaby wyplacic przekraczaja ich budzet a i pewnie budzet calej UE sama wawa wyliczyla chyba kilkadziesiat miliardow

Skomentuj

Czaruję...
                          X