Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Kto zdaje starą mature??

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

heh.. no ja tez juz po.... temat rzeczywiscie mialem bardzo latwy (woj. mazowieckie), no i do tego siedzialem praktycznie na 1 lawce :|, jedna osoba przede mna siedziala albe jego lawka byla wysunieta do przodu ... heh.. no ale nie bylo zle, jutro gorzej na matmie moze byc jak sciagi nie doja eh.... 3majcie kciuki

Skomentuj

Co do piosenki Szaflika http://www.farbenlehre.plocman.pl/mp3/matura.mp3
      Pozdro.

Skomentuj

hehehe :P Farben Lehre rulez no panowie ... jutro final fight i swietujemy ... bo ustynymi to chyba sie nikt nie przejmuje

Skomentuj

hm, ja sie przejmuje ustnymi :P, przeciez cos tam trzeba powiedizec...., a jak sie prawie nic nie wie to co mowic? ;/, a 2 mnie nie satysfakcjonuje.. ;/

Skomentuj

nie martwcie cię koledzy u mnie tacy debile zdali historię ustną, że aż żal d.. ściskał i tak, że zwieracze nie były potrzebne sam żal wystarczy

Skomentuj

A ja mam jutro powtórkę z rozrywki(trzeba sie było uczyć :/ ) zobaczymy co na matmie będzie ciekawego... Dobrze że reszta zaliczona jest :P

Pie****** Bezsenność !!!

Skomentuj

Kocham matme yyyyyyy zdaje sie ze nie tylko.....

A powiedzcie mi czy na matmie sprawdzają brudnopisy przy ocenieniu??
                napisałem na jednym z arkuszy brudnopisu co czuje do pewnej dziewczyny.........
                pech chciał ze jadna z nauczycielek pracujacych w szkole ,a zarazem pilnujacych nas na maturze<nie matematyczka> ma te same imie!!!
                Będzie dym??? :( \/ :)

Skomentuj

I jak poszło?? Ja jestem dobrej myśli :)

Skomentuj

Maturka z histy była śmiechu warta... tekst źródłowy bez wiedzy własnej.. a wypracowanko by każdy napisał... za to kumpel pisał z maty i po jego minie można stwierdzić że to nie był najlepszy wybór

Skomentuj

K**** J***** majma :/

Skomentuj

heh.. ja ja zdawalem matme i jestem bardzo happy poszlo bardzo dobrze:), zadania nie takie straszne..... . Pozdrawiam

Skomentuj

ja zdawalem w zeszlym roku i co do matmy, to ludzie nie narzekajcie, sa tablice to nie jest trudno, na zaliczenie bardzo latwo, i w zeszlym roku bylo lepiej z kalkulatorami, bo nie mogl byc graficzny, czyli kupilem sobie taki co liczy uklady rownan, rozwiazuje rownania 3 stopnia i o godzinie 10 mialem juz wszystko napisane, dostalem 4 bo zrobilem jeden blad, do 13.30 dzielilem zadaniami dookola:) teram musi byc podstawowy, czyli by mnie za tamtem wywalili w tym roku, aha dodam ze zdawalem matme w mat-fizie i dla mnie byla banalna. W sumie dopiero teraz na polibudzie zobaczylem co to jest matma

Skomentuj

heh no u nas pani dyrektor powiedziala ze tablic nie wolno ;] a kalkulator faktycznie dodawanie odejmowanie ;] skifa na maxa ;]

Skomentuj

Ja mialem tablice, i kalkulator naukowy tak więc dobrej myśli jestem....(po pivie)

Skomentuj

... poszło :] ale jak to zobaczymu już niedługo.

Skomentuj

ja już się nie mogę doczekać wyników...

Skomentuj

kiuuurde jutro wyniki ... łojjjj :P mam nadzieje ze moje serce to wytrzyma

Skomentuj

hehe a jakbyscie odpowiedzieli na pytanie z wczesniejszego mojego posta?? :P

Skomentuj

Widzę durke że z ciebie romantyk jest hehehe...jak na brudnopisie naskrobałeś to myślęże przymkną na to oko, mój wygląda tak chaotycznie żew doczytać się o co w nim biega to problem... Z tego co pami ętam brudnopis jest brany pod uwagę jedynie w przypadku gdzy napiszesz w czystopisie że część pracy jest w brudnopisie bo ci czasu nie stasrczyło(przynjmniej tak było na polskim) myślę że na matmie więc obowiązują podobne zasady. Jak masz spoko nauczycieli to myślę że obejdzie się bez dymu...

pozdro, powodzenia na ustnych i z nią :)

Skomentuj

fpl, ja też w zeszłym roku zdawałem mate. POszło na 4. Kończyłem Techniczne Zakłady Naukowe i wydawało mi się, że mata nie możebyc już trudniejsza....ale to co teraz mam na polibudzie...eh :/ ja chce do technikum!!!!

Skomentuj

Czaruję...
                                          X