Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

pytanie o zawód

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

ja chodze juz do 3 klasy technikum na elektronikę , specjalnośc systemy i sieciteleinformatyczne

Skomentuj

miko86, --> noto chodziliśmy do tej samej szkoły hehe, tzn ja już skonczyłem

Skomentuj

ZSTiO chemik ,liceum profilowane ,profil elektronik ,czy jakos tak ,2 klasa :]

Skomentuj

wy to macie fajnie... ja chodziłem do zwykłego LO, bo do wyboru był ylko Ekonomik i Agrobiznes :P

Skomentuj

Politolog specjalizacja Samorzady, a pracuje jako projektant kuchni :)

Skomentuj

EZO, moja dziewczyna studiuje politologie (specjalność taka sama ), ale mówi że jest ambitna i nie chce skończyć w kuchni

Skomentuj

Jak tak slucham Was to az zaluje ze ni emialem okazji studiowac akustyki i innych fajnych kierunlkow. W zyciu jednak inaczej sie czasem uklada.mam nadzieje ze wykorzystacie swoje mozliwosci.

Skomentuj

zawod elektronik, pracuje jako automatyk.
                  pozdrowki michal.

ps. dzisiaj wkladam gdn20/80/2 do budy 29l napedzanej tda7294. ciekawe jak to zagra.

Skomentuj

MarekW, wykorzystamy o ile będzie gdzie...

Skomentuj

ja bym wykorzystał.....tylko że na polibudzie w Gliwicach nie ma akustyki :(
                      tzn niby jest, ale wtrącona gdzieś tam na wydziale fizyki na kierunku optoelektronika...o czym siezresztą dowiedziałem jak już zacząłem inny kierunek na naszej polibudzie, któy to mnie kierunek absolutnie nie pociąga.
                      a reżyserii dźwięku też nie można w okolicy studiować :(

Skomentuj

Moj kumpel byl na rezyserii w Katowicach i choc byl to kierunek raczej filmowy to mial zajecia i z dzwieku.

Skomentuj

ta.....ale zeby sie tam dostac to trzeba kilka filmow nakrecic...a mnie krecenie nie bawi

Skomentuj

chyba zacznę nowy topic o kierunkach

Skomentuj

Zamieszczone przez Zygmunt
                              EZO, moja dziewczyna studiuje politologie (specjalność taka sama ), ale mówi że jest ambitna i nie chce skończyć w kuchni
                              od pazdziernika informatyka podyplomowa, a w kuchni skonczy bo jak nie to padnie z glodu :P

Skomentuj

nio i ja tyz jestem tech . elektronik . Potem informatyka . Obecnie robie obudowy troszke bardziej wykwintne z drewna , skór oraz fornirów - kopie antyków jak by nie patrzec.

Skomentuj

zawód Technik Elektronik, specjalizacja Systemy i sieci komputerowe ... Śmiechu warte ale prawdziwe obecnie student 1 roku Elektrotechniki w Zielonej Górze ... tutaj moze sie czegoś naucze ciekawego heh

Skomentuj

po technikum elektrycznym. Studiuje zaocznie na kierunku unikanie wojska. Ciagle zajety instalowaniem stacji meteorologicznych, w zwiazku z czym ciagle na wyjezdzie. Zarobki odklada na konto. Jak uzbiera ile trzeba zrobi kurs prawa jazdy C+E. Marzenie - praca jako kierowca TIR`a ;-)

Skomentuj

Jestem elektrykiem, chcę zostać Prezydentem ;-)) ,a obecnie instaluje kablówkę i dłubie przy swoim wzmacniaczu 5.1 do kina. Może go w końcu odpalę.

Skomentuj

2 klasa LO profil matematyczno-informatyczny

Skomentuj

skończyłem technikum energetyczne(praktyki miałem a nawet 2mc pracowałem w Elektrowni :) a teraz będę się lansował:) na studiach humanistycznych filologia polska kierunek edytorstwo komputerowe;O <lol>
                                          pozdro

Skomentuj

Czaruję...
                                          X