Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Program w TV o audio

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Program w TV o audio

Witam

Szkoda że nie ma w telewizji jakiegoś takiego programu w stylu "Narodziny Samochodu" Marka Evansa. Kto go ogląddał to wie o co chodzi.
    Pasował by taki program w łaśnie w tym stylu. Gościu buduje przed kamerami np. wzmacniacz a potem do tego głośniki i suba. Myślę, że taki problem rozwiązał by wiele problemów początkujących konstruktorów. Zresztą co będę gadał, i ja bym go chętnie pooglądał

No to moze napisz do tvenu , i to ty bedzie robił ;p i pieniazki beda

Skomentuj

hehe , jak cos to podaj daty emisji to i ja ogladne sobie , oby nie w czwartek bo mam mature ustna z polaka ;/

Skomentuj

Zamieszczone przez greg00
        hehe , jak cos to podaj daty emisji to i ja ogladne sobie , oby nie w czwartek bo mam mature ustna z polaka ;/
        w piątek też nie bo mam egzamin

Skomentuj

a w co? pajaów z siebie robicie? napisałem że przdał by się program a wy co? reżysera ze mnie robicie?
          nidawno ktoś m,nie wkurwił i miałem opis na gg: "ludzie to skurwysyny a nie ludzie"
          teraz muszę ten opis podtrzymać... więcej nic nie powiem

Skomentuj

hehe, nie nerwuj sie tak :) w ten sposob pokazujemy ze my tez bysmy chcieli sobie takie cos obejrzec... :). chociaz jakby byl taki program to pomysl jakby spadla sprzedaz gotowych kolumn :), prawie kazdy by chcial sam sobie zrobic... :) - taniej niz ze sklepu, no i mozna cos porobich, chociaz nie wszyscy ludzie sa chetni do jakiejkolwiek pracy... :)

Skomentuj

Tyle ludzi ma dosep do internetu, że gdyby chcieli robić kolumny, to tylko wchodzą na te forum. Poczytają je przez 3 noce i już dadzą radę zrobić dobre konstrukcje 2 drożne. Wystarczy trochę własnej inicjatywy. Ale przyznam, że sam bym chętnie oglądnał taki program.

P.S. Mógłby być odcinek specjalny pt. "Nautilusy(chyba tak się ti pisze) od kuchni" :)

Skomentuj

wez czlowieku pomysl... kto ci to bedzie ogladac? te 5000 osob z elektrody i tego forum? beda ogladac jak jakis kolo lutownica wymachuje.... to nigdy nie przejdzie bo nikt tego nie bedzie ogladac, co innego gdyby to byl program o car audio, gdzie pokzauja testy sprzetu, instalacje audio i fajne bryki - na to by ludzie patrzeli

mozesz z takim pomyslec isc do jakiegos producenta lub rezysera i powiem tyle ze cie wysmieje

Skomentuj

Czaruję...
                X