Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

GOŁOTA & ADAMEK

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

GOŁOTA & ADAMEK

Mają wlczyć dzisiaj w nocy.
    TVN rozpoczyna transmisję gali koło 3 w nocy, Adamek ma walczyć przed Gołotą.
    Walka Gołoty na sam koniec gali czyli na finał.

Czy ktoś wie ile walk będzie przed naszymi pięściarzami?
    Albo o której godzinie jest planowana walka Adamka i Gołoty?

bo jakoś mi się nie widzi usiąść przed TV o 3:00 a skończyć koło 7rano.. wolałbym zacząć oglądać jak już zaczną walczyć.. ehm.. powiedzmy "nasi"..

Jakieś info??

[ Dodano: 2005-05-22, 13:16 ]
    goły dostał w ciry po56 sek walki
    adamek pokonał briggsa rozpierdalając mu w drobiazgi łuk brwiowy własną głową a potem go punktując przez 12 rund.
    podsumowując na gołego szkoda oczu, adamek tez nie długo sie pocieszy tytułem MŚ.

pozdrawiam i widze ze ja tylko sie tym interesowałem.

dobrze w TVN powiedzieli ze w CHICAGO lepiej sie nie przyznawac ze jest sie polakiem !!!!!
    a pozatym to szkoda słów

Skomentuj

hehe, a ja slyszalem ze w kazdych wiadomosciach mają pokazac, i to nawet całą walke hehe:). Andrzej górą hehe.
      hip hip...... ??

Skomentuj

ehh i pomyslec ze mialecz czekac do 3 zeby zobaczyc Golote przez 1minute na ringu... szkoda słow...

Skomentuj

Można skądś tą walke sciągnąć z neta ?? Pliczek niepowinien dużo ważyć :)

Skomentuj

podobno jest na emule . 16.48 MB ale ja tez go nie znalazlem, ale kumpel juz ma

Skomentuj

Wejdzcie sobie na click-plick.org i tam jest na którejś z kolei stronie !

Skomentuj

tommi666, jak mozesz to rzuc linkiem bo ja tego tam nie moge znalezc

Skomentuj

A ja dodam tak od siebie

Nowa jednostka czasu w układzie SI: 1 gołota = 53 sekundy
                  i-AMP ,i-PSU, i-SMPS, i-KTO TAM WIE CO JESZCZE
                  https://www.facebook.com/IAMP-260036317687611/

Skomentuj

Gołota powinien nazwisko zmienić. Zamiast Andrzej Gołota na np. Andrzej Minuta

Skomentuj

http://img88.echo.cx/my.php?image=andrew14kn.jpg
                      http://www.for.itware.pl/f0/lg.jpg

Skomentuj

ruthi7, dobreee buahaha

Skomentuj

Hehe jak ktoś nie widział walki (w przerwie między filmem to sobie moze zassać http://strony.aster.pl/metodon/golota.avi

Skomentuj

Wg mnie to wygląda tak jakby mu zapłacili za to rzeby dostał wpier**l

[ Dodano: 2005-05-26, 15:15 ]
                            I pozatym Andrej jak naćpany wyglądał...buahhaha

Skomentuj

:)

on pewnie nawet za kase nie chciał wyjść ale go trener "okrzyczał" strzelił w łeb i powiedział ze mu jesc nie da jak zaraz nie pojdzie po pieniądze na kartofle.heh.

Skomentuj

Najnowsze kawały:
                                Masz modem ? Nic nie szkodzi, i Ty możesz ściągnąć walkę
                                Gołoty! cala walka będzie dostępna jako wygaszacz na Nokie 3310

TVN zadecydowało, ze jeżeli dojdzie do kolejnych walk z
                                udziałem "Endru Gołoty", to przed rozpoczęciem każdej transmisji będzie się pojawiało
                                krótkie ostrzeżenie: PROSIMY... NIE MRUGAJ!

Po ostatniej kompromitującej walce Gołota zamierza odejść od
                                boksu. Po analizie statystyk z walk, trener Andrzeja zapowiedział zmianę
                                dyscypliny...
                                na sprint!

Od rana niezadowoleni kibice (po wczorajszej walce) zwracają
                                piwa do sklepów. Większość z nich, nawet nie zdążyła ich
                                otworzyć...

Skomentuj

kiedyś miażdzył.. podobnie zresztą jak Michalczewski(który wg mnie dobrym pozostanie)
                                  teraz "Endriu".... no coż żałośćjemu to już się chyba nawet podoba

pozdro serdeczne!

Skomentuj

no no widać ze Gołota ma juz naliczanie 1 sekundowe Usługa sekunda pro :d

Skomentuj

Czaruję...
                                    X