ile kosztuje taki it? moze wstrzymam sie na nieokreslony czas zbierania gotówki :)
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Małe też może być piękne
Collapse
X
-
Hmm głośnik moze i ciekawy, ale zastanawia mnie to ze ma X-max jedynie 3,5mm a to troche mało jak na głosnik do suba i wg. symulacji w takiej obudowie jak Twoja umberto, wymięka juz przy 50W. Pytam dlatego bo ja tez jestem zainteresowany ale ja musiałbym zrobic zabudowe w bagazniku a zeby głośnik był z niego słyszalny trzeba by pompowac mu jednak troche Watów. Wiem że to nie głosnik dla dresa i ja tez nie jestem dresem ale troche mnie to martwi szczegolnie ze dosc długo oszczedzam juz na zrobienie audio w samochodzie a kasy raczej nie przybywa.
Skomentuj
-
Panowie spokojnie!Głośnik i leżał za plecami i w bagażniku i w półce.Uważniej czytajcie.
Mały X-max?A co to ma do rzeczy?Popatrzcie na parametry takie jak Fs-25Hz.
Jak komuś zależy na ilości basu,drganiom auta to tylko br.W closed efektywność spada dramatycznie.
Zanim ktoś wyda opinie niech najpierw posłucha go,to jest nietuzinkowy głośniczek.
Bas nie jest może tak potężny jak z 12 cali ale go nie brakuje i jest nawet dość niski.Do samochodu niżej nie trzeba,i tak w czasie jazdy jak usłyszymy coś poniżej 40 Hz to będzie cud.
Skomentuj
Skomentuj