Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

hej ;-)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

hej ;-)

Hej. To moja pierwsza wypowiedz na tym forum. MAm 16 lat i zaczynam sie interesować car audio chciałbym sobie na początek zakupic zmiacniacz na oku widzałem ten
    http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=52421500
    Najgorsze jest to ze nie znam cie na tych wszystkich omach itp
    i nie iwem czy ten wzmacniacz jest dobry i czy na prawde tam mozan dać głosniki o mocy 1600w jeśli by ktos napiłas czy to jest dobre byłbym wdzięczny
    a mam jeszcze pytanie czy mozna by to podłaczyc pod komputer
    i mam prosbe jak by ktos napisał jaki zestawik głosników podto dokupic aby fajnei grąło w aucie ewqentualnie w domu oczywiscie w miare tanio chodzi mi tak na budrzet 16 latka przeciętnego
    z góry dzioęki

Re: hej ;-)

Zamieszczone przez nmaciek
    zaczynam sie interesować car audio
    (...)
    a mam jeszcze pytanie czy mozna by to podłaczyc pod komputer
    zdecyduj się... chcesz wzmacniacz do samochodu czy do komputera??

Skomentuj

ten wzmacniacz to sie nadaje co najwyzej na... nawet nie wiem :) na smietnik?troche zadrogi ale mozna by go powiesic na scianie.... w piwnicy... zalezy ile masz kasy,jaki masz samochod, jakie RO... napisz konkretnie o co ci chodzi i zmienc Temat z hej na cos innego...

Skomentuj

ON sie nadaje jako podstawka pod kwiatek.

Skomentuj

tu był Mój głupi i chamski post.
          (przesadziłem)

Skasowałem.

Skomentuj

jak sięnie znasz to sięnie chwytaj bo Cięjeszcze zabije. Z prądem niema żartów...lamerzy ...

[ Dodano: 2005-05-28, 17:23 ]
            hahahaha ...1600W hahahahahahahaha

[ Dodano: 2005-05-28, 17:30 ]
            ...a parametrami to kasuje Gryphona Calisto 2200

Skomentuj

Z prądem niema żartów...
              behaha D Dobre. To jak by tak 1600W przez 13,8 V to jakies 116 A jest....:P NIe ma zartów!!!!!!!

Skomentuj

wiecie co wredne z was chłopaki. (jaby co to erjst ironia:))
                dzieciak chciał lasce zaimponowac a wy go dolujecie. jak będzie miał sprżet o mocy 1 mega wata to mu laska da bo będzie fajnym ziomalem proste. przecież liczy się moc:)

Skomentuj

Przy 15A bezpieczniku daje mu 4x35W

Skomentuj

to nie tak zle:P ale ile thd?:P

Skomentuj

to ma max ok 2x8w
                      nadaje sie jedynie obudowa do wlozenia np 4x tda 1562q

Skomentuj

PETERS w tym firscie siedzą 2xTDA1554Q czyli AŻ 4x17W !!!!!! .WOW

Skomentuj

************************************************** ***
                          ************************************************** ***
                          tu był Mój głupi i chamski post.
                          (przesadziłem)

Skasowałem.

Skomentuj

No co?Już?Pogadaliście se?To może ktos z tych wielce mądrych naprowadzi nowego kolege na dobre tory.Bo jak narazie to sam spam poleciał.A można to było ładnie w jednym poście po ludzku ująć.Dziwię sie że właściciel portalu pozwala na takie ekscesy.Jeszcze troche to na diy będzie sie wchodzić po jedno-żeby kogoś zjechać i pobluzgać.Polska rzeczywistość.

Skomentuj

Hmm....czyli mamy przymykać oczy na to że komuś się nie chce poszukać na forum...ok dobra.(o firstach bylo juz pare razy i było powiedziane ze to szajs)
                              http://diyaudio.pl/forum/viewtopic.p...ighlight=first
                              http://diyaudio.pl/forum/search.php?mode=results
                              nmaciek,
                              1.Nie,ten wzmak jest do bani,jezeli ma być coś do komputera poszukaj moze jakiegoś starego techniksa a jezeli do auta to moze jakiś blaupunkt?
                              2.o omach cie nie będe uczył bo to powinna zrobić szkoła
                              3.pamiętaj ze zawsze można podłączyć mocny głośnik do słąbego wzmacniacza (niech będzie 1600W głośnik do 1W wzmaka) tyle że jak podkręcisz na maxa to wzmak będzie dostawał zadyszki a głośnik bedzie grał chałowo.
                              4.nie zrobisz uniwersalniego zestawu do domu/auta "to se ne da pane Havranek"
                              musisz zdecydować.

P.S. i tak będe zdania że lenistwo trzeba tępić.

Skomentuj

moze zacznijmy od poczatku jakie to auto ?

Skomentuj

kadet 83r - topic nizej ;]

Skomentuj

no to esh0 wszystko powiedział w temacie. Jego propozycja lepiej sie w komponuje do auta niz wielkie pudło w bagazniku watpliwej jakosc z watpliwej jakosci wzmacniaczei i wątpli.....
                                    Muzyka w aucie jest dla kierowcy i pasarzerów a nie dla polowy miasta.

Skomentuj

Dobra, napiszę jeszcze raz tutaj:

Do tego autka kupujesz HERTZ ESK 165 - powiedzmy 350zł, powiedzmy jeszcz 100zł na montaż, czyli zostaje 550zł na radio. Tutaj już masz nawet spory wybór, ale moja rada - nie pakuj się w żadne mp3, to nei ma sensu. Kup lepsze radio na cd, ta kasa co jest ładowana w mp3 zamieni się w jakość w radiu z cd.

Popytaj magika, wiśnie, umberto oni Ci doradzi jakieś radyjko.

ps. najpierw to kurwa zacznijcie walczyć własnym chamstwem, a nie lenistwem innych. przez takie pierdolenie jak wasze to forum pada jak pies. zal dupe sciska. nie macie nic konkretnego do powiedzenia, to kurwa laskawie nie mówcie....się wkurzyłem

Skomentuj

zapraszam takze na audiomania.info i audiofun.er.pl ,poczytaj tam artykuły duzo daja,bedziesz wiedzial juz co nieco,na ktoryms z tych for jest opisana czarna magia omów :))
                                        pozdro

[ Dodano: 29-05-05, 00:19 ]
                                        btw masz 16 lat i smigasz kadecikiem juz ? hehe niedodawaj gazu w zime na zakretach...

Skomentuj

Czaruję...
                                        X