fajnie byloby stworzyc nowy dzial. car audio jak najbardziej. chociaz i kilka innych przydaloby sie utworzyc. niestety... le juz razy byla o tym mowa?:P
ps. dzial z konstrukcjami tez trzeba wskrzesic! nawet same opisy z linkami do fotek wystarcza a jak milo byloby;]
hm. czy ja wiem... jest duzo forow o Car Audio, wiec po co nowe tworzyc jak tam juz wszystko przerobione jest.... :), chyba z przyciusku "Szukaj" kazdy potrafi skorzystac :), nowych uzytkownikow tego uczycie .
a co do forum, to ja kiedys z tego korzystalem: http://forum.tuning.pl/viewforum.php...db17c6da1859f9
juz istenieje pare latek i juz wszystko chyba przerobili... :), albo prawie
tak naprawde to forum bylo by jedynym na ktorym mozna czegos dowiedziec na temat CA juz dawno temu zaobserwowalem ze wiele osob ma duzo pojecia na wlasnie ten temat.
Cale szczescie tesla nic nie produkuje w tym kierunku :)
Ja jestem na tak.
ps. Kiedys (ostatnio) szukalem podobnego forum o CA na poziomie tego forum ale bez szans... mysle ze mozna tylko zyskac.
ja tez jestem jak najbardziej na TAK zeby stworzyc ten dział interesuje mnie to bardzo nawet ukonczyłem kurs z dziedziny car audio(radio w samochodzie+centralny wyswietlacz)
pozdro
Skomentuj