Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

<:: hotrod lowrider zabytkowe samochody renowacja ::>

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

mi sie to kojazy z chargerem....albo z tym drugim ale niepamietam nazwy juz

Skomentuj

hehe, niestety nie, podpowiem: odpowiedź jest zapisana na obrazku, malutkimi literkami, wystrczy sie dobrze przyjżeć... ehh ameryka...

Skomentuj

dobra juz wiem,poapatrzalem ale tylko lekko :P camaro,ale stary wiec calkiem inny :) btw,skojazylo mi sie to z chevroletem z gt

Skomentuj

chewrolet kamaro

Skomentuj

chevy camaro

Skomentuj

cacko, jednak fabryka, a mi chodzi o samoróbki, DIY!! ale fajnie że temat się rozwija bo coraz więcej wiem co mi sie podoba.. :)

Skomentuj

kurcze a ja mam pytanie,jaka jest strona wiejskiego tuningu ?

Skomentuj

brawo chłopaki, chevrolet camaro:) magik ale serynje tez są piekne, wklejam jeszcze dwa, pierwsze wiadomo co to :) drugie sam nie wiem, troche nieostro wyszło bo robione w ruchu przez przednią szybe, ale wyglada ciekawie. głośna bryka...

Skomentuj

aa to 1 to CHevy jest nie? to z tym mi sie skojarzyl tamten ^^

Skomentuj

tak to chevrolet corvette rocznik 67 i 69, jedna z manualną skrzynią biegów druga z automatem, zgadnijcie która lepsza...

Skomentuj

zgadnijcie która lepsza...
                        ja nie będe zgadywać.. sam mam tą lepszą wersję skrzyneczki..
                        ale z drugiej strony to troszkę zależy od tego kto prowadzi, co jest lepsze..
                        amerykance biegów wrzucać nie umiom i dlatego majom wynalazki.

Skomentuj

no panowie, strzelać co to jest ;]

Skomentuj

w tle jest volvo ;]

Skomentuj

racja chociarz powiem ci ze to jest kwestia przyzwyczajenia, po tygodniu jazdy juz ci nie brakuje pedału sprzęgła, poprostu wrzucasz na "D" wciskasz gaz i jedziesz. fakt amerykanie są leniwi, biegów nie potrafia zmieniać, ale jakie to ma znaczenie skoro paliwko u nich dwa razy tańsze niz u nas, a zarobki duuuzo wieksze.

"no panowie, strzelać co to jest ;]"

ja cie ale ładny. nie wiem stawiam na opla kadeta rocznik 70ty

Skomentuj

Zamieszczone przez magik
                                w tle jest volvo ;]
                                Dowcipniś ;]

updt: dziejok, taa, kadet C, 77r - cholera, za proste :) mi sie autko bardzo spodobało, kosztowało 4,5k plna na allegro, drugie tyle w odnowienie...
                                http://allegro.pl/show_item.php?item=51357246

Skomentuj

no mi tez sie bardzo podoba to autko, te kształty, ehh... jest jeszcze jedno: http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C229648
                                  ale ta cena skutecznie odstrasza, chociarz takie auta maja powoli coraz wiekszą wartość kolekcjonerską. mój kolega za to bardzo choruje na opla gt
                                  http://allegro.pl/show_item.php?item=53170648 i chyba nawet go rozumiem :)

jest wiele pieknych klasycznych autek, chociażby taki:

podpowiem: to nie amerykańskie auto...

Skomentuj

Moim stylem jest "German Style" czyli nisko szeroko i gladko.W sobote w szczecinie byla mala impreza mal oautek bo wszystki najlepsze pojechaly do Pily.
                                    Ten golf wzbudzil u mnie najwieksza palpitacje serca

Skomentuj

W tym golfiaczu sprzet AV jest chyba sporej wartosci... LCD w zagłówkach, centarlny LCD, cikawe jak CA..??

Skomentuj

piekny golf, ale jeszcze piekniejsze sa aluski - ach te szprychy :)
                                        www.szprychy.pl
                                        www.chromy.pl
                                        www.lowrider.pl

Skomentuj

Dejman ziomek od tego golfika mieszka w szczecinie na pogodnie
                                          z tego co mi znajomy mowil to wsadzil w niego ladnych kilkadziesiat tysiakow.... ale wyglada przepieknie czesto go widze jak jade do kolesia
                                          pozdrofka

Skomentuj

Czaruję...
                                          X