Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Siemens S40

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Siemens S40

Witam ! Czy ktoś z forumowiczów posiadał kiedys Siemensa S40? Chodzi Mi konkretnie o to czy ktos ma dzwonki do tego telefonu (do wpisywania w kompozytorze). Jak znajduje dzwonki to sa ogolnie do siemensow i nie umiem niektorych znakow wpisac w kompozytorze :( a na takich www jak wapster nie ma nic do tego telefonu :(. z góry dziekuje :)

POZDRAWIAM :-)

Ziombal poszukaj lepiej na googlach , jesli telefon ma taka funkcje to napewno zjadziesz dla niego melodyjki. Wydaje mi sie ze wiekszosc siemensow ma podobne w obsludze kompozytory.

Skomentuj

szukałem szukalem ale natrafian na wredne strony z wapstera albo z innych serwisow ! <urwanie_głowy> mozna głowe stracic przy nich z nerwow , dzieki za odpowiedz :) tutaj mam http://members.lycos.co.uk/dzwonki4you/index2.html dzwonki ale hmmm nie umiem wszystkiego stamtad wklepac na kompozytor :) może ktoś ma gdzieś napisane co i jak sie robi w kompozytorze zeby uzyskac np. Cis itp :]

Skomentuj

No a w instrukcji telefonu nie ma napisane ??? Jak nie masz instrukcji to tesz google, w necie sie pałętają instrucje. Moze nawet na stronei producenta cos znajdziesz

Skomentuj

Dzieki ale instrukcja jest tak daremna ze szkoda gadac :] na www producenta lipa :( aha i MAM JESZCZE JEDEN PROBLEM! Otóż po wyłączeniu telefonu i po ponownym włączeniu z telefonu znika mi wogole funkcja SMS moge tylko je pisac, nie moge przegladac sms ani ich dostawac :( musze wtedy wylaczyc tel. wyjac karte sim wlaczyc tel bez karty i wyczyscic pamiec kodem *#337# i wtedy jak wsadze karte to mam skrzynke odbiorcza itp. z tym ze wylacze telefon i znowu to samo :( moze ktos sie z tym juz spotkał? z góry dzieki za wszystkie odpowiedzi :) POZDRAWIAM

[ Dodano: 2005-06-08, 10:20 ]
          tutaj jest ten sam problem

http://groups.google.pl/groups?q=pro...net.pl&rnum=17

[ Dodano: 2005-06-08, 10:55 ]
          zdaje mi sie tez ze wina lezy po stronie małej bateryjki ktora jest pod bateria :), bateryjka ta wedlug Mnie juz jest do bani i nie podtrzymuje ustawien telefonu, ale to moje stwierdzenie takie... co o tym sadzicie? pozdrawiam

[ Dodano: 2005-06-09, 13:47 ]
          oj widze ze juz nikt nic nie dopomoże :(

Skomentuj

Czaruję...
          X