Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Kto wykona kompletny panel do suba?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Kto wykona kompletny panel do suba?

Dokładnie chodzi mi o STK który by napędzał sls8" w br. Panel miał by być wykonany dość estetycznie i w miarę tanio. js nie ma w swojej ofercie takiego wiec pytam tu :)

do slsa lepiej wykorzystac mostek tda nie wiem czmu ale glosnik z tym wzmacniaczem gra troceh bardziej miekko i potulnie

Skomentuj

a ja odradzam STK lepiej zrobić coś na tranzystorach albo choćby TDA... STK są świetne ale jak są orginalne - a takich to juz praktycznie niema :(

Skomentuj

No dobra zdecyduje się na TDA w mostku. No to ktoś podejmie się?

Skomentuj

sparco a nie lepiej kupic od irka modul , przykreci do niego radiator, podlaczyc trafo, modul przykrecic do kawalka blachy a to co powstanie do obudowy suba ?? To jest prostsze niz zrobienie obudowy, a i satysfakcja z tego ze prawie samemu powstalo :-) no i napewno taniej - nie zaplacisz nikomu za robocizne

Skomentuj

Ale ja niestety nie umiem wykonać estetycznie czegoś takiego.

Skomentuj

Jakos trudno mi uwierzyc :-) suba robisz sam, obudowe i wogole a tego nie zobisz?? heh..

Skomentuj

A przy okazji wtrące sie do topicu i sie spytam gdzie mozna kupić taką blache wyprofilowaną ze 3 mm taką zeby miała na rogach zaokrąglenia. Jest jakis sklep w necie gdzie mozna cos takiego kupic?

Skomentuj

szlifierka kontowa albo pilnik i juz masz zaokrąglenia :) troche samozaparcia chłopy!! ostatnio ciąłem 12cm wysokości radiator na linii ponad 20cm podstawa miała ponad 2cm grobości troche pomyśleć i wszystko da się zrobić :)

Skomentuj

No ale trzeba miec zdolności manualne do cięcia :) żeby rowno wyszło z karzdej strony.

Skomentuj

Zdolności manualne, no i narzędzia do wykonania:)

Skomentuj

Jak to sie mowi: Dla chcącego nic trudnego :-)

Skomentuj

a co to za problem kupić brzeszczot za 5zł przyłożyć linijke odrysować a jak wyjdzie nierówno to polnikiem przeszlifować ??

Skomentuj

Czaruję...
                          X